Şimdi Ara

iki notebook arasında kaldım (1200tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1200 gibi bir bütcem var. bilgisayardan az buçuk anlarım. bu iki bilgisayarı orada yazan fiyatlarıyla değil 1200tl olarak değerlendirin. ikisini de o fiyata buldum çünkü

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP350V5C-S0KTR

>>i5 2.6ghz 8 RAM 2gb AMD Radeon HD 7670M ekran kartı

diğeri
    Lenovo G510 59-431906 i3-4000M 4GB 500GB 2GB VGA DOS

>>i3 2.4ghz 4gb RAM 2gb radeon r5 ekran kartı

ikisini karşılaştırma nedenim samsung'a gelen sayısız olumsuz yorumlar dayanıklılık konusunda.

Tabi 1250tl'ye kadar önerebileceğiniz ekran kartı en azından bunlar kadar veya geforce 630 a kadar olan başka bilgisayarlar var ise yorumlara açığım.

• Güncel arkadaşlar
  • i5 olduğu için samsung derim ama kalite tartışılır.. telleri 2 sene sonra cortluyor onlar gibi olursa kötü..
    lenova kalitelidir ama oda i3,
    N11 den felan 111 tl çip para çek sepet indirimi felan denk getirirsen i5 ini bu fiyat seviyesinde alabilirsin..
    Bir de ne için kullanıcaksın oda önemli.. oyun da varsa samsung düşünmemen yönünde kanaatim..
    bence alternatiflere yönel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisi arasında kalsam bende Samsung derim. Samsung çokta kötü değil. Ama ne yazik ki iyide değil. Vasat seviyede. Ama özelliklere bakarsak Samsung öne geçiyor. Benim kardeşim Samsung laptop kullanıyor, şikayetçi de değil. Oyuna gelirsekte çok iyi bir seviyede oynamıyor ama en azından oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yorumlarınız için. ürünlere alternatif yok gibi bir şey. bu fiyata en iyi özellik bunları bulabildim.
  • samsung notebook üretimini durdurdu hala samsung diyorsunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.