Şimdi Ara

İki monitör arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar monitör alıcam iki monitör arasında kaldım

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94413
    482 lira

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94249
    625 lira

sizce ikincisi aradaki fiyat farkını hakediyor mu ne gibi farklar var

Asus Sabertooth X79 | İntel i7 3930 k 3.2 Ghz | Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition | Geil Value Plus 4*4 Gb DDR 3 1600 Mhz | Aerocool Strike X St | Aerocool Strike X 1100 Watt | Corsair H 80 | 5* Cooler Master 20 Cm Megaflow Blue | Ocz Vertex 3 120 Gb | Western Digital 1 Tb Caviar Black

• Tekrar baktığımda, her iki monitörün de özellikleri neredeyse aynı. Yani arada sadece boyut farkı var. Bu sebeple 1"lik fark için bence o farkı ödemeye değmez ama "24"lik modeli almak istiyorum" dersen, karar senindir yine.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Tekrar baktığımda, her iki monitörün de özellikleri neredeyse aynı. Yani arada sadece boyut farkı var. Bu sebeple 1"lik fark için bence o farkı ödemeye değmez ama "24"lik modeli almak istiyorum" dersen, karar senindir yine.

Bende sizinle ayni fikirdeyim kesinlikle o farki odemeye degmez siparisi gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Sabertooth X79 | İntel i7 3930 k 3.2 Ghz | Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition | Geil Value Plus 4*4 Gb DDR 3 1600 Mhz | Aerocool Strike X St | Aerocool Strike X 1100 Watt | Corsair H 80 | 5* Cooler Master 20 Cm Megaflow Blue | Ocz Vertex 3 120 Gb | Western Digital 1 Tb Caviar Black

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Tekrar baktığımda, her iki monitörün de özellikleri neredeyse aynı. Yani arada sadece boyut farkı var. Bu sebeple 1"lik fark için bence o farkı ödemeye değmez ama "24"lik modeli almak istiyorum" dersen, karar senindir yine.

1'' fark belli bile olmaz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.