Merhaba. Bilgisayarda müzik dinlemek ve oyun oynamak için bass ve tizleri iyi verebilen,diğer elektronik cihazlardan etkilenmeyen bir kulaklık almak istiyorum.Fiyat sınırım 100 tl.Sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar. Bir tanesi bu : Creative Fatal1ty Diğeride bu : Logitech
Logitech 14 TL daha pahalı ancak hangisini almalıyım sizce ?
creative in ses değerleri daha iyi mesela creative 105 db logitech 94 db birde logitech küçük bir kulaklık olduğu için creative kadar rahat olmıcaktır umarım yardımcı olmuşumdur
logitech
creative daha çok öneren var..
öneren meselesi değil aslında ordan bak karşılaştır ses değerlerini CREATİVE 105 DB LOGİTECH 94 DB birde rahat edeceğin bir kulaklık olarak da creative
Peki creative den 2 model var biri MK-II diğeride fatal1ty.Hangisini önerirsiniz ? MK-II dahamı pahalı acaba ?
MK-II çok daha pahalı creative fatal1ty gaming headset işini görecektir
Logitechin bu modelinin ergonomik olmadığını düşünüyorum-heleki oyunseverler için.Bende CREATIVE Fatality Professional Series Gaming Headset MKII modelini almayı planlıyorum,senin fatal1ty modelinden 40 tl kadar daha tuzlu ama daha rahat olduğu kanaatindeyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme