Şimdi Ara

İki makina arasında kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dostum bende senin gibi bu fiyatlarda fotoğraf makinası arıyorum.Bunlara ek olarak indirimde şöyle bir alet gördüm.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/122264/kodak-easyshare-m580.aspx
    Ama hangisi iyidir benimde pek bir bilgim yok.Bilen birileri yardımcı olursa iyi olur.
  • Bu forumda kimse yok mu arkadaş ya ? millet diğer konulara akın akın cevap yazıyo buraya yazan yok Allahtan aciliyeti falan yok...Bu bölümün moderatörü yada ilgileneni yok mu arkadaş nasıl yetkilisiniz siz sayın donanımhaber.com yöneticileri neredesiniz?
  • oncelikle kimse size cevap vermek zorunda degil.ben henelde yardimci olmaya calisiyorum ama biraz saygi lutfen verdiklerinden canon secerdim neden dersen f2.8 den baslamasi.ama ben olsam 2.el bakardim f50 satan vardi 190tl ye bunlardan daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canon a 2200 almanı tavsiye ediyorumBahsettiğiniz 3 makinede aynı segment makineleri ancak detay incelendiğinde canon üstün geliyor.işlemci zaten yeterli.ayrıca gerçek anlamda oynanmamış bir fotoğraf istersen canon yine fark yaratıcaktır.Ancak çektiğin fotoğraflar photoshopta çok iyi oynanmış gözüksün istersen fuji tercih edebilirsin.kodaka gelince kötü değil ama kullanım pratikliği açısından 2 markanında gerisinde.çok karmaşık bir menüye sahip.şimdiden hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

Arkadaşlar babalar günü için fotoğraf makinası almayı düşünüyorum 2 marka arasında kaldım sizce performans bakımından hangisi iyidir?
    http://www.hepsiburada.com/liste/fujifilm-finepix-ax300-14mp-5x-optik-27-lcd-hd-video-dijital-fotograf-makinasi-orijinal-canta-hediyeli/productDetails.aspx?productId=ftkomfujiax300&categoryId=248#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/liste/canon-dsc-powershot-a2200-141-mp-27-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft130073&categoryId=248

ustam ben 110 tl ye sahibinden.com dan fujifilm den aldım.. sizin seçtiğiniz linkte 179 lira...çok pahalı hepsiburada.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

oncelikle kimse size cevap vermek zorunda degil.ben henelde yardimci olmaya calisiyorum ama biraz saygi lutfen verdiklerinden canon secerdim neden dersen f2.8 den baslamasi.ama ben olsam 2.el bakardim f50 satan vardi 190tl ye bunlardan daha iyidir

öncelikle ben kimseyi zorlamıyorum arkadaşm cevap yaz diye..sadece diğer konulara yazılıyor bu konuya neden yazılmıyor onu anlatmaya çalışıyorum..ayrıca yardım amaçlı açılmış bir forum burası yani bilgi güçtür paylaştıkça büyür arkadaşım burada bilenler bilmeyenlere öğretiyor bi şekilde yardım amaçlı kullanılıyor.bende böyle hayırlı kişilerden beklenti içindeyim kimseye laf ettiğim yok yanlış anlaşılmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

ustam ben 110 tl ye sahibinden.com dan fujifilm den aldım.. sizin seçtiğiniz linkte 179 lira...çok pahalı hepsiburada.com

Üstad site önemli değil illa hepsiburada.com dan alacağım diye birşey yok ama Allah razı olsun uyarın için çok sağol kazık yemekten kurtardın beni peki makinadan memnunmusun üstad,çekimleri falan nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: batlamyus34

canon a 2200 almanı tavsiye ediyorumBahsettiğiniz 3 makinede aynı segment makineleri ancak detay incelendiğinde canon üstün geliyor.işlemci zaten yeterli.ayrıca gerçek anlamda oynanmamış bir fotoğraf istersen canon yine fark yaratıcaktır.Ancak çektiğin fotoğraflar photoshopta çok iyi oynanmış gözüksün istersen fuji tercih edebilirsin.kodaka gelince kötü değil ama kullanım pratikliği açısından 2 markanında gerisinde.çok karmaşık bir menüye sahip.şimdiden hayırlı olsun :)

Bilgin için sağol üstad şimdide canonla fujı arasında kaldım şu photoshopta çok iyi oynanmış derken ne demek istedin anlamadım yada şöyle anladım doğru mu;fotoyu çektikten sonra photoshop yapmak istiyorsam fuji mi almalıyım ? :)

• Merhaba. Düşük fiyatlı fuji kompakt makineleri tercih etmemenizi öneririm. Çevremde fuji kullananlar var ama hiç memnun değiller. Şahsen bende inceleme fırsatı buluyorum ama gerçektende vasat performanslar sunuyor. Inanılmaz derecede noise oluyo fotoğraflarda.
    Geçen gün arkadaşımla a101 den 200 tl ye canon a2200 aldık ve fotoğraflar çektik. Sonuç tatmin edici oldu. Gündüzleri çok güzel fotoğraflar çekiyo ama geceleri düşük ışıkta biraz kalite düşüyo. Ama fuji ile karşılaştırsak canon daha üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

Üstad site önemli değil illa hepsiburada.com dan alacağım diye birşey yok ama Allah razı olsun uyarın için çok sağol kazık yemekten kurtardın beni peki makinadan memnunmusun üstad,çekimleri falan nasıl?

tabiki fujiiflm markadır iyidir ya güzeldir işte..

• AX300 ile A2200 kıyaslanırsa A2200 kazanır. Ucuz Fuji'ler kötü gerçekten (F50FD efsanesini saymıyoruz) Biraz daha artırıp FS16 modeli de bakılabilir.
  • Dostum sana tavsiyen
    Fujifilm FinePix s2995'dir geçen hafta aldım çok şahane bir makina eğer merakın varsa al derim yok sadece ailevi fotoğraflar anılarım için dersen daha ucuz yollu sony canon falan bakalirsin
  • Orijinalden alıntı: erencoe

Dostum sana tavsiyem
    Fujifilm FinePix s2995'dir geçen hafta aldım çok şahane bir makina eğer merakın varsa al derim yok sadece ailevi fotoğraflar anılarım için dersen daha ucuz yollu sony canon falan bakalirsin

Dostum sana tavsiyem
  • Ax300 oneririm a2200 den daha iyisir ama bulabilirsen Fujifilm F50 al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.