Şimdi Ara

İki laptop arasındaki anlamsız fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kafamı karıştıran bir durum var ve yardımcı olursanız, fikir verirseniz çok sevinirim

aynı mecra üzerinde, farkllı satıcılarda, iki laptop var, ikisi de MSI VECTOR A18 HX ve aynı özelliklere sahip

1-

https://www.hepsiburada.com/msi-vector-a18-hx-amd-ryzen-9-9955hx-32gb-1tb-ssd-rtxrtx5070ti-12gb-windows-11-pro-18-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-a9whg-a1-pm-HBC00008K30Z1

2-

https://www.hepsiburada.com/msi-vector-a18-hx-a9whg-094tr-amd-ryzen-9-9955hx-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-windows-11-home-18-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008C3APA

sorum şu, her ne kadar satıcıları farklı olsa da birebir aynı olan iki ürünün arasındaki bu fiyat farkı neden kaynaklanabilir

biri 128bin, diğeri 175bin

mesela yine aynı ürün "yenilenmiş" ibaresiyle 125bin den satışta başka bir satıcıda

yani yenilenmiş, outlet ve teşhir ürünü olarak belirtilen ürün 125bin, sıfır kapalı kutu olduğu belirtilen 2 ürün 128bin - 175bin

bu noktada kafam oldukça karışıyor, 128bin az bir para değil, kusurlu veya ayıplı bir mal ise almam, üzerine katar veya düşürür başka laptop alırım

bu konuda önerisi olan biri var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnc -- 24 Aralık 2025; 17:51:57 >

• Bildiğin teşhir ürünü hocam işte kaç parmak deymiştir saatlerce açık kalmıştır cihaz fiyat farkı bundan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Msi konumlandırma itibariyle vectör bilgisayarları 3. sıraya konumlandırıyor. En üstte tabiki Titan sonra Stealth ve Raider bunlardan sonra Vecter geliyor.

Madem 120+k para ödemeyi göze alıyorsun malzeme olarak iyisini al. Ben vector incelerken tatmin olmadım kendimde raider serisi laptop var. Ablama da bir kaç modelden sonra tuf 4060 aldık. Vector kasası beni tatmin etmedi. O kadar para ödüyorsam malzeme kalitesi ve yapısı kendini göstermeli. Ucuz malzeme pahalı fiyat gibi bir intiba oluşturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela RTX 5070TI ekran kartı ve 18" olsun diye başladım araştırmaya

bu iki seçenekten yola çıkarak asus rog strix bakıyorken pahalı gelince MSI'a dondum ama sana hak veriyorum

bir tavsiyen olursa seve seve değerlendirmek isterim

18" olmak koşuluyla ekran kartı onu alma bu yeterli dersen kabulümdür

2K yüksek fps takıntım yok

akıcı olsun 1920x1080 olsun yeter, sol köşeye fps bar açıp anlık kontrol takıntısı olan biri değilim, drop yemedikçe akıcı oldukça takılmam

ısı konusuna önem veriyorum, ne kadar serin o kadar uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum

malzeme kalitesi de seninle aynı görüşteyim ama hangi cihazın nasl bir kaliteye sahip olduğu konusunda pek bilgim yok

almışken iyi bir şey alayım diyorum ama çok ta uçmak istemiyorum

200k lara çıkmak, hatta 150k lara çıkmak bana fazla müsrifçe geliyor

bir tavsiyen, önerin olur mu :)

• şöyle bir laptop buldum ama benim aradıklarım var ve dediğiniz gibi de Raider

bilemedim, var mıdır bir kusuru

https://www.hepsiburada.com/raider-a18-hx-a9whg-266tr-pm-HBC0000A66CMP

ort 1-1.5 aydır kullanıyorum

konu havada kalmasın diye yazayım dedim

www.hepsiburada.com
    Asus Rog Strix G18 G815LR-S9155 Intel Core Ultra 9 275HX Npu Fiyatı
    https://app.hb.biz/nig3XeMS9Fpp

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.