Schalke 04 H1 Galatasaray - Partizan 1/2 Napoli H1 Liverpool H1
vermiştim, 2 liraya 207 lira veriyordu. Liverpool 3-2 değil de 4-2 kazansaydı, veya sığır Glen Johnson kendi kalesine gol atmasaydı 3-1 bitiyordu ve tutacaktı.
Fenerbahçe - Galatasaray 2/2 Aalborg MS1 Atletico H0
verdim, 0-1 öndeydi Atletico 84.dakikada atmış Costa, H2 oldu bu maç da. H2 oynasaydım H0 biterdi, adım gibi eminim. Bu kupon da 5 liraya 68 lira veriyordu.
Kafayı yiyeceğim de, paylaşayım dedim o yüzden.
Herkese helal bana haram heralde bu para yahu.
up
benim için tarafların önemi yok iki takımda atmayınca tek golden yatıyorum hemen hemen hergün tek gole güzel kuponlarım kurban oluyor örnek olarak en tazeleri
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
benim için tarafların önemi yok iki takımda atmayınca tek golden yatıyorum hemen hemen hergün tek gole güzel kuponlarım kurban oluyor örnek olarak en tazeleri
olacak iş değil hocam ya ama cidden :D
inanasım gelmiyor; herhalde kupon tutturma ihtimâlim yok. dk 80 olmuş h0 tamam geldi diyorum adamlar atıyor 85te 2yi :D
2-0 öndeyken 2-2 oluyor h1 verdiğin maç. olaylar olaylar...
Eleminasyon maçları haricindeki maçlara handikap oynama tavsiyesinde bulunayım sana. Normal ligde bir takım 1 farkla yenersede 3 puan alıyor 2 farkla yenerse de. Ama mesela Valencia - Basel karşılaşmasındaki gibi maçlarda handikap oynanabilir. Bol şans.
Üst bulma konusunda çok başarılı gördüm sizi.. İstatistik dışında uyguladığınız farklı bir sistem var mı? Merak ettim..
quote:
Orijinalden alıntı: celikhalit8
Üst bulma konusunda çok başarılı gördüm sizi.. İstatistik dışında uyguladığınız farklı bir sistem var mı? Merak ettim..
maçların özellikle iylarını inceliyorum ev sahibi evinde mutlaka iyda gol yemesi lazım atmasada olur tüm detayları yazmıyayım kendimce bir tablom var ona uygun olanları ayıklıyorum sonra arasında maç seçiyorum tabi herkesin yorumuna göre de hareket ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme