Şimdi Ara

İki iPhone kullanmanın avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki iphone kullanma hakkında ne düşünüyorsunuz? Görgüsüzlük müdür? Hayatı kolaylaştırmak mıdır?
    Siz olsanız 5s(32gb) ve 4s(64gb) arasında nasıl bir bölümü yapardınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamsız olduğunu düşünüyorum hocam yaptıkları farkli bir iş de yok. Arayüz de aynı.

Bence 5 yada 5s yanına bir S4 yada G2 çok daha güzel bir seçim olur yada işiniz için kullanabiliyorsanız Blackberry yada L925
  • Görgüsüzlüğün daniskasıdır. Çok gerekliyse iphone + ipad yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

İki iphone kullanma hakkında ne düşünüyorsunuz? Görgüsüzlük müdür? Hayatı kolaylaştırmak mıdır?
    Siz olsanız 5s(32gb) ve 4s(64gb) arasında nasıl bir iş bölümü yapardınız?

Bugun birini gordum adam isin cilkini cikarmis ip5 + ip4s + ipad4 + ipad mini tasiyordu adami gordum ilk tepkim "oha" oldu

• Steve wozniak'ın paylaştığı bir fotoğrafı hatırlıyorum, japonya gezisinde her türlü apple mobil cihazı taşıyordu yanında, nasıl iş bölümü yaptığını merak ediyorum:D
    Bence fotoğraflar 5s ile çekilip, müzikler 4s'te toplanabilir. Bankacılık-borsa işlemleri 5s ile yapılıp, 4s'i dostlarla iletişimde,eğlencede kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tazeleeerrr.

• jarath kullanıcısına yanıt
    Nasıl taşıyor ki o kadar cihazı? Üst üste mi koyuyor? Bence çok aşırı gereksiz olmuş eğer doğruysa. Görgüsüzlük resmen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Woz'un taşıdığı iCihazlar:http://gizmodo.com/5926598/the-amazing-contents-of-steve-wozniaks-travel-backpack

• En yakın arkadaşlarımdan birinin kardeşinde iPhone 5S 32GB,2 tane iPod Touch 32GB 5. Nesil,1 Tane iPad Mini 16 GB Wifi,1 Tane iPad 4.Nesil Wifi+Cellular var. Bunlar Sadece iOS cihazları

He ben ise iPhone 5 32 GB ve iPod Touch 32 GB 5.Nesil kullanıyorum. Görgüsüzlük olarak değilde bazen utanma yaşıyorum okulda.
  • Kullanım amacına göre değişir, iki cihaz kullanmak zorunda kalan çok insan var...

• iPhone ve iPod touch veya iPad mukemmel uyumlu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Nasıl taşıyor ki o kadar cihazı? Üst üste mi koyuyor? Bence çok aşırı gereksiz olmuş eğer doğruysa. Görgüsüzlük resmen..

Bu tarz rahatsizlar var Almanya'da bir tanidigim ilk iphone dan baslayarak butun iphone ve ipad urunlerini aldi koleksiyoncu gibi neyseki bilgisayarini satarak yeniliyor sadece o da apple :)

• Çok insan var çevremde,2 telefon kullanmak zorunda kalıyor,
    Biri iş,diğeri özel görüşmeleri için,
    İkisi de iphone olur da,sıkılır insan,biri Android veya Nokia olsa neyse.
    Bizce görgüsüzlük olmaz ama öyle anlayan da çıkar illaki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Steve wozniak'ın paylaştığı bir fotoğrafı hatırlıyorum, japonya gezisinde her türlü apple mobil cihazı taşıyordu yanında, nasıl iş bölümü yaptığını merak ediyorum:D
    Bence fotoğraflar 5s ile çekilip, müzikler 4s'te toplanabilir. Bankacılık-borsa işlemleri 5s ile yapılıp, 4s'i dostlarla iletişimde,eğlencede kullanılabilir.

Merak edenler için

İki iPhone kullanmanın avantajları

• iki iphone kullanan biri olarak; evet dışarıdan gayet görgüsüzce ve tuhaf karşılandığını kabul etmem lazım. iphone 5i aldıkltan sonra satamadığım 4s'im öyle kenarda durdu aylarca. ihtiyaç ta duymadım. şirket hattı zorunluluğu nedeniyle telefon ihtiyacı doğunca düşünmeden taktım hattı. avantajı şu iphone 5 te mail ve bildirimleri kapatarak şahsi kullanım için şarj süremi uzatmış oldum. rehber, notlar vs taşıma derdinden kurtuldum. eşlenmesi gereken tüm evrak ve programlar zaten kurulduktan sonra hazırdı. hoş telefonu elimden çıkartabilmiş olsam arkadaşların da dediği gibi başka bir telefona yönelirdim. aklımda htc one m7 vardı. şimdi çıkartmak daha da zor. eğer çıkartırsam ya da vaz geçersem samsung note 3 düşünürüm şu an. dışarıdan bakıldığında bir o kadar görgüsüzce durmasına rağmen kullanım açısından bir çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim. tabii ki tercih size ait.

• Çevreden direkt tepki almasanız da arkanızdan "bu da amma artis ha.." diyeceklerdir. İki apple yerine ben olsam bi iphone bi s4 kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Çevreden direkt tepki almasanız da arkanızdan "bu da amma artis ha.." diyeceklerdir. İki apple yerine ben olsam bi iphone bi s4 kullanırım.

Sadece artis deseler iyi de,başka şeyler de derler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Tazeleeerrr.

Ahahaha yarıldım hocam ya o söz aklıma geldi 2 blackberry :D :D

Konuya dönecek olursak almak gereksiz bence 2side aynı işlevi görüyor ama illa yapıcam dersen ipad + iphone tadından yenmez derim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.