Şimdi Ara

İki Gece Önce Yaşadığım Olaylar [OLAY KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler kulaklarım ancak kendine geldi ve konu açıyorum. Sizinle paylaşmak istedim.

İki gece önce arkadaşları eve çağırdım film izleriz, sohbet ederiz diye. Bi arkadaşta gitarını getirmiş. Gece yarısına doğru çalmaya başladı. Halil Sezai taklidi yapıyo eğleniyoruz falan . Karşı bina da oturan eski sevgilim sırf inadından "Pardon biraz sessiz olabilir misiniz?" dedi. (Bikaç hafta oldu ayrılalı. Güzel, sarışın ama hafif bi kız fazla uzatmadım.) Öyle deyince ben de "Sana sormayacağız heralde ses tonumuzu" diye çıkıştım. Sonra kız da ben de içeri giriyoduk ki alt dairedeki adam "Birader, kızı duydun. sessiz olun artık." diye bağrındı. (Bu adam da karşıdaki eski kız arkadaşımın peşinde kuyruk oluyor, bi bilse kızın nasıl biri olduğunu) Bi taraftan sinirlenmeye de başladım ve "Olmazsak ne olurmuş bakalım?" dedim . Benim kız da buna kaş göz yapıyo bi yandan. Sonra aşağıdaki adam homurdana homurdana içeri girdi. Bağırdım arkasından "yiyorsa yüzüme söyle diye". Sesi çıkmadı tabi.

Sonra birden bi sesler gelmeye başladı ki sormayın. Meğer

elektro gitarı varmış. Gitmiş amfiyi de köklemiş. Metallica - Master Of

Puppets şarkısına bi giriş yaptı ama nasıl kötü çalıyo. Tamamen

gürültü kulak zarlarım patlayacak sanki. O kadar kötü çalıyodu ki dayanamayıp ordan koşarak uzaklaştık.

Evet beyler konu yoruma açık.

• Özet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın
  • olmamış
  • güzel çeviri bro
  • dünkü konu

Not:Hiç üşenmedinmi lan işsiz
  • csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuç bi crossway bile yapmamışınız daha neyini anlatıyon bunun birader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hayır diyorum ve 3 hayırla yolluyoruz seni
  • ...:KONUYA YENİ GİRENLER OKUMAYIN:...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest912399 -- 20 Temmuz 2012; 16:55:08 >
  • Size güveniyorum beyler okumadım
  • keşke önce yorumları okusaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.