Şimdi Ara

İki farklı Pc de iTunes SYNC sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri evdeki laptop diğeride işyerimdeki masaüstü olmak üzere iki farklı bilgisayarda iTunes kurulu ve ikisini de aynı Apple ID ile kullanıyorum. Evdeki bilgisayarımda SYNC yaparken bi sıkıntı yok ama telefonu işyerimdeki bilgisayara bağladığımda telefondaki klasörler yok oluyor ve simgelerin yerleri değişiyor. Telefondaki mevcut klasör ve simgelerin yerlerini bozmadan " telefondakı mevcut dizilişi" işyerimdeki iTunesa kopyalamaz mıyım?

• güncel
  • iş yerinizdeki pc ye baglayıp satın alınan aktar diyin,düzenlemeyi yapın tekrar bir sorun olmaması lazım ?
  • Stabil olarak 1 iphone 1 itunes ile çalışıyor diye biliyorum , benim telefonlarımda da öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

iş yerinizdeki pc ye baglayıp satın alınan aktar diyin,düzenlemeyi yapın tekrar bir sorun olmaması lazım ?

Zaten sıkıntı düzenlemeyi iş yerimdeki bilgisayarda yapmak zorunda olmak. Evde yaptığım düzenlemeyi işyerimdeki makineye aynen aktarmak istiyorum.
  • İtunes degil itools vb program kullan sikinti yasamazsin itunes ile ayni iphone iki farkli pcde senkron. Olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferozkan

İtunes degil itools vb program kullan sikinti yasamazsin itunes ile ayni iphone iki farkli pcde senkron. Olmuyor

Anladım teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

quote:

Orijinalden alıntı: zaferozkan

İtunes degil itools vb program kullan sikinti yasamazsin itunes ile ayni iphone iki farkli pcde senkron. Olmuyor

Anladım teşekkürler...

Rica ederim, iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.