Bildirim
iki farklı makinada 1 psn hesabu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 makinada da ana hesap olmaz birinde ana hesap yaptığınızda diğerinde ikincil hesap olur. bu şekilde tek psn plus ile iki kişi oynar. Ban riski yok benim bildiğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: zidan650
2 makinada da ana hesap olmaz birinde ana hesap yaptığınızda diğerinde ikincil hesap olur. bu şekilde tek psn plus ile iki kişi oynar. Ban riski yok benim bildiğim.
yalnız ben oyunları us store'dan aldığımdan dolayı sorun olacak gibi duruyor. Ana makina seçip kendi tr hesabım üzerinden psn plus ile oynuyordum. Bu sorunun bir çözümü var mı? İki makina da aynı oyunları oynayabilmek istiyoruz(us store hesabındaki oyunları)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligur16 -- 30 Aralık 2015; 16:01:25 > -
Biri ana hesap yapıp kendi hesabından, diğeri de o plus olan hesaptan oynarsa anca öyle olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: aligur16
Merhaba,
iki farklı ps4'de aynı psn hesabını ana hesap olarak ayarlıyabiliyor muyuz? Ban yeme riski var mı?
Teşekkürler,
Ayni anda iki cihaza ana hesap olarak tanitamazsn zaten. Ozellik pasif gorulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı hesap iki sistemde pri olamaz, biri ori diğerimsec olur. Ban riskide taşımaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- psn kardeşliği
- ps4 mü ps5 mi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- ps6 ne zaman çıkacak
- ets2 türkiye haritası
- en iyi oyuncu kulaklığı
- resmi distribütör garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X