Şimdi Ara

İki doz aşı vurulan babam covide yakalandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Toplum deyince Türkleri kastetmiyorum konuyu saptırmayın. Uğur Şahin'in açıklamalarını dinledim İsrail'e baktım ABD ye baktım hızlı aşılamanın vermiş olduğu sonuca baktım yorumumu yaptım. Devlet başkanları da aşıları yapınca doğru olduğunu anladım. Büyük ihtimalle Koronavirüs aşısı karşıtısın sana hindistan'a bakmanı tavsiye ediyorum maske takmıyorlar kurallara uymuyorlar yasak yok aşı yetersiz sokaklarda insanlar ölüyor doktorlara ve verilere inanmıyorsan hindistan vatandaşlarına bak sosyal medyaya gece gündüz video atıyorlar.Demek ki aşılar etkili isteseniz de istemeseniz de olucağız bunun kaçarı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virüslümikrop kullanıcısına yanıt
    "Devlet başkanları da aşıları yapınca doğru olduğunu anladım" derken dünyadaki 250 küsür devletin başkanı, halkın olduğu aşının aynısını aynı sekilde yaptırdığından emin misin?
    Başkana yapılan aşının saf su, vitaminli su gibi gibi birşey olmadığını halka yapılan gerçek Covid aşısının aynısı olduğunun ispatı var mı?
    Başkanda (ve diger siyasi ve ünlülerde) kullanılan şırınganın altta görülen "stunt syringe" yani "dublör iğne" olmadığının ispatı var mı?
    İki doz aşı vurulan babam covide yakalandı


    1. soru için ispata yakın şu olabilir. Başkan binlerce kişinin aşı olduğu bir aşı kampına gidecek. aşı şişeleri büyük bir kürenin içinde bulunacak. küre sürekli sallanacak ve içinden rasgele bir şişe secilecek aynen milli piyango loto cekilişlerinde dönen küre içinden rasgele top seçilir ya onun gibi. herkes o sekilde aşı şişesini seçtiği gibi başkan da şişe sececek.
    2. soru için de ispat yukardaki işlemin iğne için de yapılması olabilir. Herkes iğnesini de rasgele seçecek. Başkana özel aşı iğnesi olmayacak. Başkan da herkes gibi normal iğne ile aşı olacak.

    Bitmedi. O seçilen şişe ve iğne seçildiğ andan itibaren kesintisiz, editsiz yayınlanacak, gözden kaybolmayacak. Sağlık personeli şişedeki sıvıyı enjektöre çekecek. Kamerada net görülecek sekilde başkanın koluna igneyi batırıp içeriğini boşaltana dek kesintisiz göreceğiz.

    Bu yukardaki gibi bir başkan iğlenmesi, hiç gördünüz mü? Ben görmedim. Dünyada 200 küsür devlet var hiçbirinde bu görülmedi.

    bu durumda devlet başkanları gerçek bir Covid aşısını gerçekten yaptırdı diyemeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sana son bir defa mantıklı bir şey söyleyeceğim tamam madem diyelim aşılar uzun vadede öldürecek ya da kısır yapacak peki devletler bunu istiyormu hayır neden çünkü sermayeyi işçi kesim yani halk sürdürüyor e dünya nüfusunun %70 80 i aşılanırsa ciddi bir rakam bunlar uzun vadede ölürse sence bu adamların eline ne geçicek sermayeyi kim sürdürücek işçi olarak kim çalışacak devlet başkanlarımı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virüslümikrop kullanıcısına yanıt
    "aşılar uzun vadede öldürür veya kısırlaştırır" dedim mi? Demedim.

    Devlet başkanları gerçek Covid aşısını normal şırınga ile oldu mu bunun ispatı var mı diye soru sordum sadece :)

    Bu arada aşıların uzun vadede dahi öldüreceğini pek düşünmüyorum. Yan etkileri yok mu, var. Sağlam insanı hasta eder mi, eder. Yani daha cok hastane ziyareti ve ilaç satışına katkıda bulunabilir. Öldürde bu şeylerden mahrum kalınır o yüzden öldürmez. Peki ben aşı olur muyum? Olmam. Olmak isteyeni kolundan tutup yok olma der miyim? Demem, tersine destek aşılarınızı da düzenli olarak olun derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan bende burada kesin sen varsın diye baktım. işte kanıtı! arkadaş bu iş doğal yürür! kapmayacaksın diye bir şey yok! doktorlar diyor ki koruma garantisi varmış! korumadan kastın ne? hangi zaten 3 33 sayısını duydun mu kaçacaksın bu sayılar masonlara ait!

  • @vonderplanitz

    qtox'a gelde gelelim git de gidelim qtox qbox hadi bizde biraz eğlenelim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 4 Haziran 2021; 22:55:31 >
  • "aşılar uzun vadede öldürür veya kısırlaştırır" dedim mi? Demedim.

    @vonderplanitz

    dedim yada demedim. söyledim yada söylemedim hakikat mi gerçek mi? yalan mı gerçek! mi?

    ben yaşadım. beni hasta ettiler! artık böbreklerimde pek çalışmıyor fazla su yada çay içtiğimde kalbim ağır ekg problem olduğunu gösterir. fakat doktorlar iyisin deyip gönderir! evet ben cinsel problemde yaşıyorum bu sen hastalığın farkında değilsin diyen doktorlara! Doktora sorsan hastalık ne buna soru sormak çok konuşmakta hastalık vay canına!


    işte bu yüzden sana hak veriyorum kaptan

    @vonderplanitz


    ben doktor meraklısı değilim doktorlara karşı değildim fakat bu niyeti insan sağlığından başka olan doktorlar olunca artık parayla bir şey yapanlardan kaçar oldum! mahkeme bile doktorları dinliyor hukuk bitmiş BAĞIR BAĞIRIYORUM BU ÜLKEDE HİZMET ADALET İSTEYEN YOKMU!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 4 Haziran 2021; 22:57:53 >




  • @Dış Güçler Temsilcisi

    güzel haber, sevindim. lakin vucüdunun iyi olması lazım bana verilen her türlü ilaç beni hasta ediyor. yani seni sıradan biriysen yani devletteki koltuk babalarının gerçek düşüncesi öyleymiş sana vermezler lakin adamların sırlarını biliyorsan, o zaman sahtekarlığın önde gidenleri olur adalet kurumları o yüzden @vonderplanitz yüzden katılıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.