Şimdi Ara

Iki diski birlestirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimde 1 TB'lik bir tane disk var. Ben bu diski bolumlere ayirmistim, Win 7 ve Mint olarak.
    Ama, TF2'nin Steam'da oldugunu gorunce, Windows'a gerek kalmadigini anladim. Neyse, burasi hikaye kismiydi olayin.

Simdi asil olaya gelelim.

Ben, yazilim yoneticisinden, 'gparted'i indirdim, daha rahat olsun diye. Fakat su sekilde iki adet unacollated disk gorunuyor. Ve herbirini herhangi bir dosya bicimiyle bicimlendirdigimde, sda1 ve sda3 adini aliyor. Ikisini birlestirmek istedim fakat yapamadim. Once, sda1 diskini sda3'e kopyalamaya calistim fakat basarili olamadim. Ne yapmam gerekir? Bu iki unacollated diski tek bir sekilde bicimlendirmek istiyorum.

Yardimci olacak olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

Iyi gunler dilerim.

Ekran goruntusu:

Iki diski birlestirme

• Orada diskleri sırayla görüyorsun. Dolayısıyla 1. diskle 4. disk yan yana değil. Bu yüzden birleştiremezsin. Diğer bir değişle sadece yan yana olan bölümleri birleştirebilirsin.
  • Merhaba hocam,

Peki diskleri Winzort7 DVD'si ile silip, (sda2 haric) tekrardan gparted ile yeni bir bolum olustursam olur mu?

Bu arada, TF2, `Loading` menusunde tiklali kaliyor, ne yapmalidir? Osmos da bir bolumde tikali kaliyor.

Su anda musait degilim ama yarina video koyarim.

Iyi gunler.

Video:

Duzenleme: Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 9 Nisan 2013; 22:11:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    6 yıl önce açıldı
    2 makinayi birbirine baglamak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.