Şimdi Ara

Iki dile birden çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ingilızce hazırlık sınıfında okuyorum. Ingilizcem B1 seviyesinde muhtemelen. Geçtiğimiz günlerde almancaya da başladım. Her iki dilde de biryandan Youtube gramer dersleri ilerletirken bir yandan kelime ezberi yapıyorum. Şuan için almanca telaffuzda zorlansam da iyi gidiyor. Sizce iki dil aynı anda öğrenilebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki bir birbirine çok benzer yapıda.
    İngilizce'de upper-intermediate seviyesine geldikten sonra Almanca'ya başlamak daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

İki bir birbirine çok benzer yapıda.
    İngilizce'de upper-intermediate seviyesine geldikten sonra Almanca'ya başlamak daha mantıklı olur.
    Hocam şu ttnetin yabancı dil eğitim videoları hakkında bilginiz var mı? Ayda 15 lira diyor almaya değer mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu acele nedir? ana dilimizde uzmanlaşmak, genel bir hakimiyet sahibi olmak bile yıllar alırken aynı anda iki dili edinmeye çalışmanın altında yatan acele nedir?

insan beyni birden fazla göreve odaklanmakta başarılı değildir. bu şekilde her iki dilde de verimin düşer, boşuna saatlerini öğrendiğini sanarak geçirirsin. ikisinden birisine tamamen odaklan, hayatını olabildiğine onun üzerine kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.