Eskisehir'de okuyorum. İşletme Bölümünde. Açıkcası fazla sevmedim bölümü.Çünkü Psikoloji istiyordum.
Simdi 15 tatilde bizimkilere konuyu açıcam. Dicem böyle böyle bu dönem geliyim İstanbul'a yaza kadar çalısırım seneye de dershaneye kaydolup psikoloji için çabalarım. Büyük ihtimalle bırakma,alısırsın diyecekler. Zaten bu zamana kadar da pek destek göremedim onlardan. Kazanacagıma inanmazlar. Bu zamana kadar aklın nerdeydi çalısıp kazansaydın millet nasıl ilk senesinde kazandı bak diyerek moralimi daha da bozacaklar. Bi de onlarda 'elelame ne der 'durumu var galiba. İste teyzenin kızı da işletme okuyo o bırakmıyo neden sen bırakıyosun falan filan. Zaten ben sınava tekrar girmek istedigimden yazın sürekli test çözdüm. Sonra bizimkiler bi liste olusturmus(işletme-iktisat-malıye-çeko gibi ne iş yaptıklarını bile bilmedigim bölümler) ben de bütün baskılardan bıkıp 'iyi,tamam tamam giderim' dedim. Herkesin tam tersine kazandıgım gün hiç sevinmedim. Nasıl sevinebilirdim ki psikoloji ve işletmenin alakası bile yok. Hadi pdr olsa yine bir ihtimal sevinirdim.
İste bu nedenlerden dolayı sınava tekrar girmeyi düsünüyorum. Ama ikna yetenegim sıfıra yakındır. Bizimkileri nasıl ikna edicem bilmiyorum. Salak da degilim subattan itibaren sıkı bi calısmayla 2012 öss'sinde istedigim bölüme girecegime inanıyorum. Zaten geçen seneden çalıstım. Bu dönem de çalıstım. 3 yıl çalısmıs olcam.
Ara sıra 'Acaba simdi degil de yazın mı söylesem durumu eskisehir güzel sehir yaza kadar durup tadını mı cıkartsam,bir daha gelemem nasıl olsa ''diye düsündüm. Ama burada olunca ayda 1000 lira masraf oluyo. Eve gitsem o masraf tas catlasa 300 olur. Hele 2.dönem dershane ve okul olmadıgı için 100-200 bile yeter bana. Açıkcası vicdan azabı duyuyorum.