Şimdi Ara

İKİ ARABA ARASINDA KALDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dayıma Araba Alıcaz iki araba arasında kaldık...
    alacağımız araba kesinlikle otomatik olacak ona göre yorum yaparsanız sevinirim...

2003 - 2004 honda civic
    2003 - 2004 toyota corolla

elimizde 20.000 tl - 21.000 tl arası para var max. 21.000 işte....

eğer otomatik olarak başka araba öneriniz varsa onlarada bakabiliriz ama öncelik bunlar... Hanigisini Tavsiye Edersiniz Hangisinin otomatiği daha iyidir yardımlarınızı bekliyorum....

• Otomatikse kesinlikle Honda. Bu konuda hondanın başarısı biliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.izgi

Otomatikse kesinlikle Honda. Bu konuda hondanın başarısı biliniyor.

Tam otomatik istiyorsanız mümkün olduğunca tercihinizi honda dan yana kullanmaya çalışın...
  • Otomatik şartı olmasaydı Corolla derdim.
  • Genel Olarak Honda Tutuluyor Galiba Otomatikde...

Peki Honda Civic de kendi arasında modellere ayrılıyor 2002 - 2003 - 2004 de yeter bütcemiz heralde hangi modelini önerirsiniz...Ankaradan Temiz Bitane Bulıcaz Artık :)
  • 2004 te kasa makyajlandı,

honda'da çok opsiyonel yok zaten, ya boş alırsın LS yada dolu ES.
    makyajlı ES ninde kendi içinde opsiyonelleri var;
    sis farı ve sunroof

makyajlı otomatik bir ES nin o fiyata bulunacağını sanmıyorum, makyajsız kasa alınabilir

makyajsız:

makyajlı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 2 Mayıs 2011; 2:02:58 >

• makyajlı hali çok daha güzel duruyo... fakat şimdi baktım fiyatlarıda 25000 tl civarı bizi bayaa aşıyo :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki kişilik araba önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toyotanın otomatik vitesinin iyi olmadığını duymuştum o yüzden honda civic. Vitesi açısındanda değil yani görünüm bakımındanda Honda Civic
  • o ne makyaj öyle yaaa araba yeni kasaya geçmiş gibi...
  • toyoya mmt şanzıman iyi değil ama eski tam otomatik şanzıman iyidir
  • Tam otomatikte kesinlikle Honda
  • saolun arkadaşlar karar honda civic makyajlı fakat fiyat biraz yüksek tek sorun o :)
  • makyajlı civic güzel tercih hayırlı olsun
  • Honda Civic tavsiye ederim.
  • Mazda 3 tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-2004-mazda-3-cok-temiz-33262552/detay/

mazdalar da pazarlık payı biraz fazladır. iyi bir pazarlıkla alabilirsiniz diye düşünüyorum
  • Mazda düşünmüyoruz saol dostum...

Arkadaşlar Honda Civic alıcaz o kesinleşti gibi peki lpg li önerirmisiniz benzin fiyatları malum çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

Mazda düşünmüyoruz saol dostum...

Arkadaşlar Honda Civic alıcaz o kesinleşti gibi peki lpg li önerirmisiniz benzin fiyatları malum çok yüksek

aracın yakıt tüketimi kararında, LPG ye gerek yok, alırken LPG li alırsanız olur ancak sonradan LPG taktırmaya gerek yok

sizin için ilanlara bakayım diyordum ki şu ilanla karşılaştım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gel-gor-al-git-ilk-gelen-alir-sadece-48555998/detay/

hayatımda böyle saçma ilan görmedim,

"aracı bilen bilir"

• "aracı bilen bilir" iyi biliriz
    çok saol dostum bu arada ilgin için... lpg takılmış alıcaz o zaman birde Ankara dayız biz Ankara öncelikli yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Kar -- 2 Mayıs 2011; 19:22:22 >
  • Pazar Günü Ankara Araba Pazarına Bakıcaz İnş Temiz Bir Tane Buluruz
  • İki arabadan birini seçmek zorundaysak bence Toyota.
    Honda'ya göre daha sağlamdır, sorunsuzdur. Üçüncü bir alternatif düşünürseniz Bora'ya mutlaka bakın derim!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.