Şimdi Ara

Iki adet 2x8 3200 C14 b-die kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Iki adet 2x8 3200 C14 b-die kit
    Birinde teamgroup biri gskill. Alacak arkadaşların anlayabileceği sekilde IC kalitelerini tarif edeyim:
    Teamgroup olan 1.55-1.58V arasinda buildzoid'in tipik b-die timingleri diyecegi timinglerde 5 sene bilfiil çalıştı (tRFC 250 bu arada). Bir ara Amazon'dan ucuza 4400 C19 Viper bilmemne kit alınabiliyordu ya, o kit ayni timinglerde 0.05V daha düşük vererek çalıştırılabiliyordu bundan. Voltaj toleransı iyi, 1.58 üzerinde stres testi yapmadım ben ama 1.5 V uzerinde stabilize kaybeden b-die ciplerinden degil bu kitinkiler. Buradan GSKILL kite geçiyoruz, bu kit maalesef 1.5 üzerinde stabilite kaybediyor, 1.5 V ve altında aşağı yukarı diğer kitle ayni fakat XMPde kullanan bir arkadaştan almıştım.

Sorusu olan arkadaslar istedikleri gibi sorabilirler, elimden geldiğince cevaplarım.

GSKILL omur boyu garantili, yurtdışına göndermeniz gerekiyor tabii TRde geçerli degil bu garanti. Bu sekilde pek cok kit değiştirttim ben zamanında. TEAMGROUP'un garantisi biteli cok oluyor, zaten ABD'den getirtmiştim TRde b-die olmadı pek malum...

TEAMGROUP 10K, GSKILL 9K. İzmir içi elden alabilirsiniz. İnternet kafemiz var gelip istediğiniz testi de yapabilirsiniz. Pazarlık yapmaya çalışmayın birbirimizin zamanını almayalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Temmuz 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.