Şimdi Ara

ikariam soru??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler ben koloni kurdum başkentte zenginlik araştırması yapmama rağmen ordaki sülfür madenine işci gönderemiyorum bunu bi açıklarmısınız

• Nasıl yani.. Anlamadım???
    Eğer yeni şehrindeki bütün işçileri odun toplamaya yolladıysan ve geriye adam kalmadıysa tabii ki sülfüre gidemezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind_king

ya beyler ben koloni kurdum başkentte zenginlik araştırması yapmama rağmen ordaki sülfür madenine işci gönderemiyorum bunu bi açıklarmısınız

Genel konudan devam edelim lütfen.Ikarıam'ın gen
  • Şehrinde vatandaş yoksa gönderemezsin. Belediye binasını geliştir. Ayrıca madenin seviyesine göre belli bir sayıdan fazla da gönderemezsin.
  • belediye binasını geliştir muhtemelen şehrinde vatandaş kalmadı ayrıca belediye binandan sürekliş kontrol et saatlik altın gelirin - ye düşmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

belediye binasını geliştir muhtemelen şehrinde vatandaş kalmadı ayrıca belediye binandan sürekliş kontrol et saatlik altın gelirin - ye düşmesin

en doğru cevap
  • benim altın dün -2000 di bugün +1800 amam evet asla tüm vatandaşları madene yollama heleki yeni başladıysan biraz altın birekmesi gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    ## Travian Hakkında ##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır arkadaşlar adaya tıklıyorum sülfür madenine tıklamak istiyorum ama resmi çıkmıyo yani oyuna ilk girip zenginlik araştırması yapmamış gibi madene tıklayamıyorum bilgisayardan kaynaklanan bi şeyde deil vatandaşımda var altınnımda 52000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 20 Mart 2008; 17:13:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind_king

hayır arkadaşlar adaya tıklıyorum sülfür madenine tıklamak istiyorum ama resmi çıkmıyo yani oyuna ilk girip zenginlik araştırması yapmamış gibi madene tıklayamıyorum bilgisayardan kaynaklanan bi şeyde deil vatandaşımda var altınnımda 52000

Arkadasım bunun nedeni

Sol ust kosede sehrının ısmı yazar(Odun mıktarını gosteren Yerın hemen üstü) orda şehrinin ismi yazar.Onu somurgenin ismine getir."Şehri göster" dediğinde somurgene donecektir.Bundan sonra işcilerini çalıstırabılırsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.