Merhaba arkadaşlar evimde 2 adet bilgisayar mevcut ve 2 adet hesap açmak istiyorum... Her bilgisayarda farklı hasap kullanmak üzere 2 hesap açsam multihesaptan ban yermiyim ?
Oyunu oynamıyorum ama iki farklı kişi aynı bilgisayardan oynasa bile ban yememesi gerek. Sorun olacağını sanmam.
eğer internetlerde farklı olucaksa hiç bir sıkıntı olmaz ancak bilgisayar farklı olsada internet aynı olunca yöneticiler sıkıntı yaratabilir.. şikayet durumunda multi yapmış sayılabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: teleci
eğer internetlerde farklı olucaksa hiç bir sıkıntı olmaz ancak bilgisayar farklı olsada internet aynı olunca yöneticiler sıkıntı yaratabilir.. şikayet durumunda multi yapmış sayılabilirsin
Evimi bir internet kafe gibi düşünebilirsiniz 2 cihazda aynı internete bağlı. Local ip adresleri farklı olacağı için ben banlayacaklarını düşünmüyorum. Ancak bu konuda kesin bir bilgi sahibi bir arkadaş gelirse gerçekten çok mutlu olacağım...
bunun için en doğru bilgiyihttp://www.ogamenet.net/javaChat.php?game=ikariam&cc=tr buraya girip başka bir ağızdan herhangi bir yöneticiye sorabilirsin.. ikariam kurallarında bir hesaba farklı 2 bilgisayardan girince bile banlanıcağı yazar, böyle katı kuralları vardır.. internet kafede de girmek yasak onu da belirtmeliyim..