Şimdi Ara

IKaRaGumRuKLu adlı charın sahibi baksın !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sana o charı bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun. sana dövme sildirmek için paraya ihtiyacın varmış ya hani seni öyle bi hale getirecem ki doktorlar izleri silemiyecekler. yerini bulmama az kaldı merak etme ben sabırlı adamımdır...

kendisi charı sattıktan sonra ticket atarak charın tüm bilgilerini değiştirmiştir. ayrıca bana yanlış esn kodları vermiş. charı alır almaz 800 cash çekmeme rağmen k2 bu serefsize izin vermiş. sorun değil sen bi kumar oynadın ve cezasını çekiceksin söylemedi deme...

• Geçmiş olsun.
    Keşke biraz daha bekleseydin CSS gelecekti.
    Na kadar hızlı davranılsada charı geri alabiliyorlar demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Geçmiş olsun.

CSS ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Geçmiş olsun.

CSS ney

Character Seal Scroll
  • bunun garantisi yok ki. adam sana yanlış esn kod verirse ne yapabilirsin. kontrol etcek bişey de yok bunu. çok basit bi olay kafadan sallarsın esn kodunu sonra gider ticket atıp alırsın. ama bu yanına kalıcak sanıyorsa da yanılıyor...
  • sen cash cektikten sonra charı geri vermeleri gibi bi durum olamaz.bitane bile ksd kodu eksik olsun adamın anasını aglatıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferizmir

bunun garantisi yok ki. adam sana yanlış esn kod verirse ne yapabilirsin. kontrol etcek bişey de yok bunu. çok basit bi olay kafadan sallarsın esn kodunu sonra gider ticket atıp alırsın. ama bu yanına kalıcak sanıyorsa da yanılıyor...

nasıl ulaşıcaksın bunu yapana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun yeri gelmisken bir sey sorcam bu esn kodlariyla ticket atmak icin son 6 ayda alinan pre ve cashlerin mi kodlari lazim sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

gecmis olsun yeri gelmisken bir sey sorcam bu esn kodlariyla ticket atmak icin son 6 ayda alinan pre ve cashlerin mi kodlari lazim sadece ?

Char Açıldıgından Beri tüm Esn Kodlarının Eksiksiz Olması Gerekiyor
  • quote:

Geçmiş olsun.

Yaklasık ne zamana gelcek css acaba? İtemsiz char almak icin en iyi yol bence bide bir kac sey sorucam
    1) Şimdi css ile charın fslerini filan magic bagla mı alıyoruz?
    2)Css ile alınca ticketle filan geri alma durumu olmaz de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

sen cash cektikten sonra charı geri vermeleri gibi bi durum olamaz.bitane bile ksd kodu eksik olsun adamın anasını aglatıyolar

Belki charı satmadan önce ticket atmış olabilir. Alıyorsun charı zaten ağır işleyen bir sistemden dolayı 2 gün sonra char adama geri gidiyor.
    Bir söz vardır minareyi çalan kılıfını hazırlar.
    Daha bizim bilmediğimiz ne numaralar biliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

quote:

Geçmiş olsun.

Yaklasık ne zamana gelcek css acaba? İtemsiz char almak icin en iyi yol bence bide bir kac sey sorucam
    1) Şimdi css ile charın fslerini filan magic bagla mı alıyoruz?
    2)Css ile alınca ticketle filan geri alma durumu olmaz de mi?

Ne zaman geleceği ile ilgili kesin bir bilgim yok. Zaten k2 id alım satımına karşı olduğunu belirtiyor. Alanları da yüzüstü bırakmak için her türlü gevşekliği gösteriyor kötü niyetli olanlara.
    CSS kalkmadan önce sanırım 1 kutuluk yere item konuyor ve onunla taşınıyordu.
    CSS ile alınca ticktela geri alma durumu mümkünse id ye roll back atılması ile olabilir ama tam bilmiyorum.
    CSS fiyatı umarım yüksek olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

sen cash cektikten sonra charı geri vermeleri gibi bi durum olamaz.bitane bile ksd kodu eksik olsun adamın anasını aglatıyolar

Belki charı satmadan önce ticket atmış olabilir. Alıyorsun charı zaten ağır işleyen bir sistemden dolayı 2 gün sonra char adama geri gidiyor.
    Bir söz vardır minareyi çalan kılıfını hazırlar.
    Daha bizim bilmediğimiz ne numaralar biliyorlardır.

evet doğru adam kesin charı satmadan önce ticket attı zaten k2 den cevap 24 saatte geldiği için o zamana kadar char bana geçti ama bilgielri çoktan değişti. yeni char açtım exp pre aldım 24 saatte 55 4 gün sonra bugün 70 oldum. bi daha ne char alırım ne char satarım ama bu işin peşini de bırakmıcam aracıdan elemanın ev telefonunu öğrenicem ve ailesiyle güzel bi konuşma yapacağım... aracı şehir dışında izmire dönmesini bekliyorum

• ne kadar adi insanlar var ya.. yaptığı işe bakın adamın! resmen dolandırıcı
  • Charin acildigi mail'i sana verdilerse ve sen mailin şifresini degiştirdikden sonra o mailin şifresini de değiştirdilerse bir dilekce ile savcılıga başvur mail hack'in cezası var o şekilde süründürebilirsin. O şekilde ulaşabilirsin eger yerini yurdunu bilmiyorsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.