Şimdi Ara

İİ+7 ve HÜSRAN.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CİTİN+7 SET LUPUS PENDANT//STR+9 TAKILAR// DD KAFALIK

Bunlara rağmen İİ+7 ardreamda raptor+7 nin verdiği DMG vermedi

• oyunu bilmiyorsn ki raptor very slow ii slow yani ii daha hızlı vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

oyunu bilmiyorsn ki raptor very slow ii slow yani ii daha hızlı vurur

Arkadaşım önce tükçe yazımını bir düzelt, sonra git uyu, kalkınca sorumu tekrar oku, ne demek istemişsin anlamak için kafa yormak gerek , bnm sorduğum sorunun cevabı değil gibi duruyor yazdığın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harhariyas -- 26 Eylül 2007; 5:47:05 >
  • ap si daha düşük tabiki 1 vurusta daha fazla damage vermez olay silahın hızında şöle diyelim raptorla 5 saniyede 5 vurus yaptın 200 erden 1000 damage aldın ama ii ile 5 sn de 6 vurus yapıp 180 1080 dmg ye ulasabilirsin. ve asaslar genelde minör combo yaptıkları için nekadar hızlı vurursan okadar iyi asası 400 acsi bitene kadar dayanıp tekrar açılmadan iflahını keseceksin yani en azındanan +7 ii den benim beklentim bu
  • gayet normal bişey... ii +7 :168 ap raptor +7 : 175 ap
  • arkadaşım biri 175 ap diğeride yanlış bilmiyorsam 170 ap.
    Raptor +7/70 posion
    İron İmpackt +7/70 lr damage

Yani extadan atack artırcak bi bonusu yok fakat arkadşın dediği gibi birisi very slow diğeri slowdur. + çoğu player ya dd deff yada spear deff takar. clup deff takan yoktur. Combo az çok bılıyosan raptorla 3 as vururken ii ile 4 as vurabilirsin işte fark burda belli olur
  • Peki ardream için hangi warrior silahı almamı tafsiye edersiniz
  • İİ nin kilitleme özelliğide var mıı.
  • rebirt +4 Raptor (183 ap )
  • quote:

Orjinalden alıntı: harhariyas

quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

oyunu bilmiyorsn ki raptor very slow ii slow yani ii daha hızlı vurur

Arkadaşım önce tükçe yazımını bir düzelt, sonra git uyu, kalkınca sorumu tekrar oku, ne demek istemişsin anlamak için kafa yormak gerek , bnm sorduğum sorunun cevabı değil gibi duruyor yazdığın

oke sen kralsin sen agasin sen daha iyi bilrsin
  • ortak bence sen o carı andreamda kullanma np lere yazık olmasın
  • Bence Avedon +7 yada +8 in yoksa raptordan şaşmayacaksın. Millet Club kullanıyo. Ability defans chitinlerde üstlük +7 20 club verir, ama spear bot +7 de 15 verir. Raptorun hem Club'dan AP'ı fazla hemde karşındaki Ability defansını taksa bile daha az Damage düşürebilecektir. Raptor her 2 yöndende karlı iş..
  • avedon +7 ,toto +8 (lugias +7de işini görür) +8 impact alabiliyosan bunlar bence en ii warior silahı ardream için
    bence

quote:

Orjinalden alıntı: harhariyas

Peki ardream için hangi warrior silahı almamı tafsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

arkadaşım biri 175 ap diğeride yanlış bilmiyorsam 170 ap.
    Raptor +7/70 posion

Yani extadan atack artırcak bi bonusu yok fakat arkadşın dediği gibi birisi very slow diğeri slowdur. + çoğu player ya dd deff yada spear deff takar. clup deff takan yoktur. Combo az çok bılıyosan raptorla 3 as vururken ii ile 4 as vurabilirsin işte fark burda belli olur

yalnız Exp Iron Impact+7'de 170 AP var Dikkatini cekeyim. Normal Iron Impact +7 de 168 ap var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

arkadaşım biri 175 ap diğeride yanlış bilmiyorsam 170 ap.
    Raptor +7/70 posion

yalnız Exp Iron Impact+7'de 170 AP var Dikkatini cekeyim. Normal Iron Impact +7 de 168 ap var

ii kullanmayı sevmedığım için şimdiye kadar hiç almadım oyuzden atağıı bılmıyorum vede tam olarak bılmedığımı yazdım ii +7 kullanmak çok gereksiz hb +7 herzaman daha iyi bi tercih tabi warıor için herzaman axe silahlardan yanayım

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 26 Eylül 2007; 6:00:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elecktra1985

ortak bence sen o carı andreamda kullanma np lere yazık olmasın

Sana inat kullanmaya devam edecem Hele bir düzeyimde charı
  • bak ortak np lere yazık olacak yok sa kullan dicemde
  • Olm senin mesai yokmu gidip uyusana
  • Arkadaşım sen ft abonelerinden sin demi bahsettiğin warrior POİSON... mu?? oysa helal girdiğin her ft de kutu aldım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: corbacı

Arkadaşım sen ft abonelerinden sin demi bahsettiğin warrior POİSON... mu?? oysa helal girdiğin her ft de kutu aldım bende

evet o car. ortak bugün izin verdiler bana seninle uğraşmam için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.