Arkadaşlar abimle beraber kullandığımız demirden bir ranza vardı. Abim üniversiteyi kazanıp şehirdışına gitti. Ranzada şu an kullanılmıyor. Öylesine demirciye de vermek istemiyorum. Eğer ihtiyacı olan varsa görüşelim bir işe yarasın. Ranza öyle çok lüks değil ama çok sağlamdır. Yıllardır kahrımızı çekti hala taş gibi İstanbul-Bahçelievlerdeyim. Nakliye sinide karşılıyabilecek arkadaşlar var ise benimle irtibata geçsinler.
bence de foruma kullanmadıgınız yada ihtiyacınız olmayan eşyalar ile ilgili bir konu veya yer açıp gercekren ihtiyacı olan insanlara ulastırmak gerek.adminlere burdan düsünmelerini tavsiye ediyorum.bircok arkadasımızın destek verecigine eminim.
yahu yok mu istiyen. Tanıdığına ya da kendine lazım olan kimsecikler yoook muuuuuu
helal arkadaşım sana ihtiyacı olanlarrrrr hadi daha ne durursununuz.
arkadaşım helal olsun. sanırım tek sorun evinde bilgi ve interneti olan yada forum da gezmek için internet cafe ye gidenlerin genelde maddi yönden kötü olmaması. ben ankaradayım istte olsam yapardım. arkadaşlar şöyle büyük bi aracaı olan yokmu arkadaşın evinden alsa şöyle gecekondulara falan götürse biri mutlaka ister. bence zor forumdan....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme