< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (124. sayfa)

-
-
1- Denizli Bölge Adliye Mahkemesi 6. Hukuk Dairesinin 01.09.2025 tarihi itibarıyla faaliyete geçirilmesine,
2- Denizli Bölge Adliye Mahkemesi 6. Hukuk Dairesinin iş bölümüne giren işlerin diğer hukuk dairelerinden 6. Hukuk Dairesine,
Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı ve ilgili hukuk dairesi başkanlarının katılımıyla düzenlenecek olan bir protokolle
aktarılmasına,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denizli 6.hd kiraya bakıyor ikizi falanda yok. Heralde yeni kurulmuş. Dosyalar oraya da gidecek gibi.
İzmir bam izmir aydın manisaya bakıyor yazıyor denizli yazmıyor! Denizli kira dosyları buraya geliyormuydu ki?
Tebliğ edildi mi gerekçeli kararınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliyordu diye biliyorum bende. 01.09.24 de hatta kuruldu diyorlardı ama o da mı bu sene kurulmuş
Hsk sitesi müstemir yetki kararlarından yazıyorum. Bende yeni öğrendim denizliyi. İzmir de dağıtım nasıl olacak.son dosyalar mı gidecek ilk dosyalar mı göreceğiz. İzmirde geçen yıldan 13000 e yakın dosya vardı bekleyen. Şimdiye kadar 6000 dosya daha gelse onlarda 4000 bakmış olsa geriye 15000 dosya kalır. Herbirine 5000 düşer. Bu hızla bakarlarsa şu an istinafta olan dosya maksimum 1.5 yılda biter. Bakalım nolcak.
Biz direkt icraya başvuracağız. Tebliğ talebinde bulunmadık henüz. İcraya başvurunca zaten onlar tebliğ için mecbur başvuruda bılunacak
Chat gbt İzmir’e bağlı diye cevap verdi
Denizli ili için kira hukuku (örneğin: tahliye, kira tespiti, ihtiyacı nedeniyle tahliye gibi) davalarında istinaf incelemesi yapmaya görevli Bölge Adliye Mahkemesi (BAM):
İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’dir.
Denizli, İzmir BAM yargı çevresine bağlıdır.
Pardon avukat tebliğ talebini göndermiş ama henüz uyapa düşmemiş. bugün düşer muhtemelen dedi.
icrayı da dün başlatacaktı ama uyap sistem sorunu nedeniyle hala deniyor. bugün icraya koyacağım yine aksilik çıkmazsa dedi.
-
İcra dairesinde süreç nasıl işliyor? normal posta yoluyla tebliğ mi ediliyor? yoksa avukata direkt e tebligat mu çıkarılıyor?
burada süreler nasıl acaba icra dairesi direkt sürece başlıyor mu 1-2 gün içinde.
tecrübesi olan varsa açıklığa kavuşturursanız sevinirim.
-
Istanbulda ihtiyaçtan tahliye dava dosyası BAM da istinafta olanlar - tarih olarak ne zaman istinafa gidildi ve ne süredir dosya istinafta ya da sonuçlandıysa ne zaman sonuçlandı belirtebilir mi? 54 ve 55 BAM özellikle - ama tüm istanbul tecrübeleri paylaşılsa çok makbule geçer
-
Avukatı varsa elektronik tebligat yapılıyor. 5 . Veya 6. Gün tebliğ edilmiş sayılıyor. Okumasa bile. Ama adli tatilde istinaf başvuru süreci uzuyor mu bilmiyorum. Karşı taraf bende hemen istinaf etti ama ilk derece mahkeme dosyayı 1 aydan fazla bekletti göndermek için.
Eylüle kadar başvuru süreci varsa ve avukatı bekletmek isterse ve ilk detece mahkeme bekletirse istinaf dosyasının görülmesi ekimi bulur.
Adli tatilde de normal süreler işlemeye devam ediyormuş. Yani karar tebliğ edildikten sonra 5+14 günleri olacak istinaf için.
İcra için de tebliğ edildikten sonra 5+7 günleri olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şubattan beri istinafta bekliyoruz. BAM 54
-
Her davada devam etmiyor diye biliyorum.Bazı davalarda tahliye dahil adli tatil bitimini takiben 1 hafta daha uzar diye bir madde var.bu tabi icra işin içine girmeden olan süreler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göztepe19251925 -- 22 Temmuz 2025; 22:2:1 >
-
Az önce gerekçeli karar tebliğ edildi. Dün tebliğ için başvuru dilekçesi sisteme düşmüştü bugün e tebligat çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X