Şimdi Ara

İhtiyaç Fazlası Navigasyon Cihazlarım Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaç Fazlası Navigasyon Cihazlarım Satılıktır.

Arkadaşlar; beni bilen bilir, bilmeyen de profilimden baksın okusun lütfen.

Donanım Haber Forum'a gönül verenlerden biriyim.

Elimde gelecekte kullanmayacağım; sistem için yükseltme yapacağım bir kaç cihaz var. Onları satılığa çıkarıyorum.

Satma amacım tamamen yükseltme amaçlı olup ileriki incelemelerimde test yönünde kullanacağım yeni cihazlar almak için kaynak yaratmak sebeplidir.

Burada sunduğum tüm cihazlar Garantisi devam eden, son sürüm Güncellemeleri (yazılım ve harita yönünde) yapılmış cihazlardır.

Her birini hiç bir emek sarf etmeden aracınıza takıp yola çıkabilirsiniz.

1- TomTom Via 125 cihaz- Sıfır emsalinde, Garantisi devam ediyor, Tüm yazılım ve Harita güncellemeleri yapılmış durumda. 2 yıl Harita güncellemeleri hakkıyla beraber.
    Cihaz şu an Türkiye'de yok satmaktadır; Via 120 (4.3" modeli) bulunabiliyor. Sorunsuz bir cihaz. Bluetooth mükemmel, ses mükemmel, donanımı mükemmeldir.

250.-TL (Kargo Bana ait)

2- Garmin Nüvi 1410 cihaz - Sıfır emsalinde cihazdır, sadece 2 ay civarında kullanıldı. Önceki cihazımdaki Harita hatası nedeniyle çözülemeyen bir problemden dolayı hiç bir arızası olmayan cihaz yenisiyle değiştirildi. Bu Garmin Türkiye'nin (Baytekin) bana özel bir uygulamasıdır. Cihaz "Refurbished" değidir. Tamamen yeni ve el değmemiş cihaz ile değiştirilmiştir.

Not: Bazı arkadaşlar Refurbished cihazı tamir görmüş, teşhir ürünü vs. sebeplerden satılan cihazlarla karıştırıyorlar; o nedenle vurguladım.

Garmin 1410 cihaz Ömür Boyu Harita Güncellemelidir.Şu an üzerinde son 2012-04 Harita bulunmaktadır. Tüm yazılım ve harita güncellemeleri yapılmıştır.

250.-TL (Kargo bana ait)

Her iki cihazın da sonuan kadar arkasındayım...

Satış Şekli: Almak istediğiniz cihazı bildirirsiniz, IBAN numaramı gönderirim. Para hesabıma düştüğü an istediğiniz Kargo firması ile adres teslimi gönderirim.

Cihaz elinize ulaştı; aracınıza takar kullanırsınız. Olmadı beğenmezsiniz, cihazı bana kargolarsınız. Kargo takip numarasını bana bildirirsiniz, kontrolünü yaparım, aynı anda paranız hesabınızda.

Geçmişte bu yönde çok satış yaptım, memnun olmayan olmadı.

Almak isteyen arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

Sevgi ve saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 2 Mayıs 2012; 12:13:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TomTom Satıldı arkadaşlar.

Garmin için güncel !

• 200 tl'ye düşünürseniz hemen havale yapabilirim.
    hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 15 Mayıs 2012; 16:17:11 >
  • Sıfır, tüm evrakları ve kutusuyla göndereceğim. Bakar, kullanırsınız. İade hakkınız var; paranız bende emanet durur. İade ederim. Yukarıda anlattım.

Tomtom'u 230 a verdim. Garmin 200 düz olur; kargoyu siz üstlenirseniz. Y.İçi kargo ile 8-9 lira birşey tutuyor.

Saygılar.

• Garmin Günceli

200.- Liradır arkadaşlar; üst model aldım ilan günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 6 Haziran 2012; 6:41:23 >

• Garmin Nüvi 1410 için güncel.

• Cihaz satılmıştır arakadaşlar; ilginize teşekkür ederim.

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.