Aydınlatırsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı- 1499TL- Ücretsiz Montaj (2. sayfa)
-
-
Bizim oranın şartı diye bir ayırım şöyle sanırım su basıncıyla ilgili. Pompalılar daha az su israf ediyor.
Youtube de bir çok markanın atık suyunu ölçen videolar var
Durum şöyle o suyu bir şekilde başka bişeye dönüştürebilir bazı kişiler. Benim öyle bir durumunim yok.
Ama işte müşterinin haberi yok yani söylense belki adam onu israf etmeyecek dönüştürecek belki. ona kızıyorun.
Etrafa sordum kullananların hiç birisi bilmiyor bu olayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gider borusu yerine hortumunu dışarı saldırınca bir boş damacana gibi bir şeyi doldurup o şekilde temizliğe tuvalete vs. kullanabilirsiniz.
Ben bu şekilde yapıyorum üşengeçlik olmazsa taşıma konusunda gayet iş görüyor boşa da gitmemiş oluyor atık su.
Bu arada bilmeyenler vardır, basıncınız ne kadar düşük olursa o kadar fazla atık su çıkar. Kullandığım Hyundai modelinde 1 litreye 3 litre çıkıyor.
Edit: Cevabınızı sonradan gördüm. En azından başkaları için bilgilendirme olur imkanı olan yapabilir bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 7 Nisan 2022; 9:43:55 > -
Bizim Çocuklaryoutube#purioptima #waterpurifier Bu videomuzda İhlas Auro Cebilon Silver Su Arıtma Cihazından temiz su alırken ne kadar sürede ne kadar temiz su alabileceğimizi ve aldığımız temiz su karşılığında ne kadar atık su çıkacak bunu hesaplayacağız. Ayrıca biriktirdiğimiz atık suyu kanalizasyona gitmekten kurtaracak projemizi hayata geçirince (bir terslik olmazsa bir hafta on gün içinde) kanalımızda paylaşacağız. Lütfen videomuzu beğenerek üst sıralara çıkmasına ve sularımızın israf olmamasına katkıda bulunun..https://www.youtube.com/watch?v=NiNUMShkyxc
hiç bilmiyordum
arıtma almaya niyetleniyordum.
Vazgeçtim
-
Atık su beni de düşündürdü!..
Şimdi gelecek nesiller düşünüldüğünde boşa atık olarak atılan su onlara ihanettir.
Bizler onlara dişini fırçalarken bile suyu dışarı akıtmamayı öğretirken bizim bile bile suyu atık yapmamız hiç doğru birşey değil..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oranlar genelde 1 e 3 tür.
buradaki arkadaşın basınç sorunu var zaten. su neredeyse akmıyor. belli ki para vermek istememiş pompaya bu şekilde bağlatmış.
-
Damacana olmuş 25 TL
Aritmanin tadında gayet iyi
Çayda yaptım memnun kaldim
Daha ne olsun 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün pompalı mı acaba?
-
Değil
Bu video sebebiyle siparişimi iptal ettim. Vicdanım elvermedi. 3lt ye 30lt nedir?
Bu ürünü alan talihsizlerden olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçen yıl Kasım indiriminde N11den aldım ama ne yazık ki hiç memnun kalmadım. Cihaz bırakın içme suyu üretmeyi sudaki kireci bile suzemiyor. Evde kullandığımız çaydanlığın dibi kireç dolu.Markanin servisten anlayışı sadece piyasadan pahalıya filtre satmak.Ne yazık ki defalarca şikayette bulundum sonuç çıkmadı ümidimi kestim.Su an eve damacana su almak zorunda kalıyorum. Şahsi tavsiyem ürünü kullanan birisi olarak bence uzak durmanız yarariniza olacaktır.
Pompasiz ürün genelde akış kuvveti iyi ise gerek kalmıyor pompaya
3 litreye 30 litre atık falan demişler, alakası yok ben bunun videosunu çektim, kendi arıtma cihazımdan. isteyen olursa, bulabilirsem youtube'a yüklerim. (bu cihaz için değil genel olarak söylüyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Nisan 2022; 22:58:36 > -
filtreleri komple kendin değiştir 300 liraya.zaten hepsi aynı mantık, hatta filtreler çin 'de aynı fabrikadan çıkıp üstüne sadece farklı etiketler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Nisan 2022; 22:59:50 >
pompalı ürünleri var mı acaba, yoksa buna takılır mı extradan?
Pompalı ürünleri var bunada pompa takılıyor eğer cekmezse
Ama etrafında herkes pompasiz taktirdi yeterli geldi
Milsu aldım. Gerçekten tavsiye ederim. Damacanadan kurtulduk. Kendimiz kurduk. 810 Lira
Tam alacaktım fiyatı 1699 tl yapmışlar bende vazgeçtim İHLAS iyi marka olabilir ama bu fiyatları bir indirip bir çıkarması güzel değil yorumlar bakarak tam ikna olmuştum vazgeçtik başka marka almak daha mantık gibi çok firma olunca ihlas pazarlama tek değil yapacak bir şey yok
-
Nasil bir sistem kullaniliyor ama ortalama bir sistemde 1 bardak suya 1 veya 2 bardak atik su cikarmasi lazim bunlar sacma sapan videolar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acele etme bence indirime girince bunu al ben kendi ariticim ile kıyaslarsam ihlasin yanına yanaşamaz hele ki filtreleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X