Şimdi Ara

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kucukken gitmistim oraya ama simdi unuttum ne oldugunu

kucukken gitmistim oraya ama simdi unuttum ne oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

anladım tamam niye 3 kere yazıyosun
  • mobilden yazdigim iccin yanlislikla list e bastim ondan 3 tane cikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

mobilden yazdigim iccin yanlislikla list e bastim ondan 3 tane cikti.

tmm önemli değil
  • beyler siz yine yazın görüşlerinizi
  • 5 senedir Ocak ayında giderim Armutlu'ya. Kafa dinlemek için harika bir yer. Yazın gitmek nasip olmadı henüz.

Aile havuzu büyük sayılmaz. 2 kulaç anca atarsın. Ama içinde sauna olması çok güzel. Fiyatı 40 liraydı sanırım ve suyu bayağı tuzluydu. Marketlerde fiyatlar abartılacak kadar pahalı değil. Lunapark, Go Kart gibi eğlenecek yerler mevcut. Plajı Ocak ayında temizdi. Yazın daha temizdir. Antalya'da ki otellerin eğlence mekanlarının hayali varsa aklında hayal kırıklığı olur. Aileye hitap eden bir yer.

Sonuç olarak güzel vakit geçirebilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

5 senedir Ocak ayında giderim Armutlu'ya. Kafa dinlemek için harika bir yer. Yazın gitmek nasip olmadı henüz.

Aile havuzu büyük sayılmaz. 2 kulaç anca atarsın. Ama içinde sauna olması çok güzel. Fiyatı 40 liraydı sanırım ve suyu bayağı tuzluydu. Marketlerde fiyatlar abartılacak kadar pahalı değil. Lunapark, Go Kart gibi eğlenecek yerler mevcut. Plajı Ocak ayında temizdi. Yazın daha temizdir. Antalya'da ki otellerin eğlence mekanlarının hayali varsa aklında hayal kırıklığı olur. Aileye hitap eden bir yer.

Sonuç olarak güzel vakit geçirebilirsin bence.

sağol hocam öyle eğlence mekanında falan değilim yemekleri temiz ve güzel olsun plaj ve havuzu güzel ve temiz olsun yeterli

• up
  • yukarı
  • aile ile gidilebilecek güzel bir yer. eğer arkadaş ortamıyla gideceksen aksiyonu yetersiz kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

aile ile gidilebilecek güzel bir yer. eğer arkadaş ortamıyla gideceksen aksiyonu yetersiz kalabilir.

evet hocam aileyle gidecem bakalım otellerin fiyatı düşmezse oradayım
  • yukarı
  • yukarı
  • up
  • beyler burda kadın-erkek ayrı denize-havuza girilebilecek yerler varmış? öyle mi? bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

beyler burda kadın-erkek ayrı denize-havuza girilebilecek yerler varmış? öyle mi? bilen var mı?

kadın-erkek ayrı havuz var
    erkek-kadın karışık denizde var sadece kadınlara özel plajda var
  • ihlasin .. gerici herfiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz1i

Havuzu bilmiyorum ama şeffaf denizanalarından vardı, renkli olanları temizliyorlar. Araç varsa daha iyi oluyor ulaşım sıkıntılı. Sahildeki en büyük sorun belli zamanlarda geçen feribot, keza dikkatli olmazsanız telefon, sigara, çanta vs vs yerinden kalkıp geri çekilen denizle birlikte gidebilir. İstanbul feribotuydu yanılmıyorsam o Armutlu sahilinin tamamında aynı etkiyi gösteriyor, 1 haftada 2 kez suya çok yakın noktaya yerleşmemizden dolayı benim telefon ve sigara gitti; kız arkadaşım da güneşlenirken en son gelen dalgaya yenik düşüp suya kapılmamak için çığlık atıp bana tutunmaya çalışıyordu ben de küfür ediyordum

Hadi lan o kadar dalga mı olur diyorsanız minik tsunami'ye direnmeye çalışmayın, keza feribot geçtikten hemen sonra herkes sudan uzaklaşıyor

Bir de Armutlu'da deniz altı dalgasını görsen nepardın bilmiyorum :D

Bir sene deniz altı gelmişti, derinden derinden deniz otobüsünün 2 katı dalgalar geliyordu

O tatil köyünü hiç tavsiye etmem.Yakınlarında bizim site vardı, bazen akşamları İhlas'a giriyorduk, sanki yaşlılar kampı gibi.Alış veriş merkezinde ilahiler vs. içki yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 21 Temmuz 2011; 0:18:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz1i

Havuzu bilmiyorum ama şeffaf denizanalarından vardı, renkli olanları temizliyorlar. Araç varsa daha iyi oluyor ulaşım sıkıntılı. Sahildeki en büyük sorun belli zamanlarda geçen feribot, keza dikkatli olmazsanız telefon, sigara, çanta vs vs yerinden kalkıp geri çekilen denizle birlikte gidebilir. İstanbul feribotuydu yanılmıyorsam o Armutlu sahilinin tamamında aynı etkiyi gösteriyor, 1 haftada 2 kez suya çok yakın noktaya yerleşmemizden dolayı benim telefon ve sigara gitti; kız arkadaşım da güneşlenirken en son gelen dalgaya yenik düşüp suya kapılmamak için çığlık atıp bana tutunmaya çalışıyordu ben de küfür ediyordum

Hadi lan o kadar dalga mı olur diyorsanız minik tsunami'ye direnmeye çalışmayın, keza feribot geçtikten hemen sonra herkes sudan uzaklaşıyor

Bir de Armutlu'da deniz altı dalgasını görsen nepardın bilmiyorum :D

Bir sene deniz altı gelmişti, derinden derinden deniz otobüsünün 2 katı dalgalar geliyordu

O tatil köyünü hiç tavsiye etmem.Yakınlarında bizim site vardı, bazen akşamları İhlas'a giriyorduk, sanki yaşlılar kampı gibi.Alış veriş merkezinde ilahiler vs. içki yok...

evet hocam bende istemiyorum ama işte ailecek gidecek başka uygun fiyatta yer yok

• İçki satışı olmayan yerde tatil yapılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.