- İçimesindy dışıma barbie . - kelebekler , köstebekler ama ben beklemem . - Hiç Güleceğim yoktu bakkaldan gülecek aldım . - Kalorifer gibisin dokunmak istiyorum . - Ordunun Dereleri Yukarı Akarsa Nolur? NEWTON G*T Olur . - hasTAYım İyi At olursun o zaman . - En kirli spor Hangisidir ? Boks. - En güvenilir fil hangisidir Kefil . - Batarya suya düşerse nolur ? Batar yaaaaa. - Tatili nerde yaptın sen? Sudan'da yaptım çünkü sudan ucuz . - DepresyonDAYIM ,bunaLım AMCAM - Tuhaf Şeylerin Satıldığı Dükkana Ne Denir ? TUHAFİYE - En temiz meyve nedir ? Kir-az - • Denizaltı'nın Bir Üst Modeli Nedir?? DenizYedi - • Kırmızı Giyen Erkeğe Ne Denir? • Albay - Sarımsağı Havanda Dövmüşsün, Ha Muş'ta . - Gitmeyen Arsız'a Ne Denir? • GitArsız - Tef'in yoksa eğer , TefAL - Çıkmayan kıla ne denir ? Kılçık . - Çakmağınız var mı ? yok . O zaman size bir çakmak lazım . - Kronometre ne işe yarar Kro'ları Saymaya . - Behlül'ün en sevdiği yemek ? Yengen . - Adamın biri top almış karısına oynatmamış . - Kızın motorolası varmış ve olmuş . - Gülme komşuna , dayak yersin . .