Şimdi Ara

İğrenç bir şey buldum(espri diyemiyecem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------

-Sizin evde çeşmeler akıyormu?

-(cevap evet olur genelde:)

-O zaman kapat boşuna akmasın:S

• güldüm Allah belamı vermesin
  • quote:

Bu espiriyi ben sınıfta yapmıştım

Akşam üstü hava biraz karanlık sınıfta ışıklar yanıyo bende kapatın felan dedim ordan 2 kız yok kapatmayız dedi bende napcan ışığı fotosentezmi yapcan dedim sınıf koptı zaten
  • yetkim olsa banlardım seni
  • Off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Bu espiriyi ben sınıfta yapmıştım

Akşam üstü hava biraz karanlık sınıfta ışıklar yanıyo bende kapatın felan dedim ordan 2 kız yok kapatmayız dedi bende napcan ışığı fotosentezmi yapcan dedim sınıf koptı zaten

• sabri bey napıyosunuz
  • @AcreaM

güzeldi
  • Duman, artık kapalı mekanlarda söylemiyormuş,

Malum yasaktan dolayı
  •  İğrenç bir şey buldum(espri diyemiyecem)
  • sular akıyor mu deyince,

7-8 yıl önce ev telefonu çaldı, s"izin evde sular akıyor mu" dedi birisi aynı böyle. şaşkınlıkla 1 dk deyip gidip baktım. akıyor dedim. adam "tamam o zaman, biz size banyo yapmaya geliyoz" dedi ve kapattı.

bir arkadaşım şaka mı yaptı yoksa birisi yanlışlıkla falan mı aradı bilmiyorum ama, sabunla, havluyla birileri kapıyı çalacak diye çok korkmuştum. evde de yalnızdım, annemler geldiğinde durumu nasıl açıklayacağım diye ağlayacaktım neredeyse. (adam gelse bile kapıyı açmama düşüncesi aklıma gelmemişti, o kadar aptalmışım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

sular akıyor mu deyince,

7-8 yıl önce ev telefonu çaldı, s"izin evde sular akıyor mu" dedi birisi aynı böyle. şaşkınlıkla 1 dk deyip gidip baktım. akıyor dedim. adam "tamam o zaman, biz size banyo yapmaya geliyoz" dedi ve kapattı.

bir arkadaşım şaka mı yaptı yoksa birisi yanlışlıkla falan mı aradı bilmiyorum ama, sabunla, havluyla birileri kapıyı çalacak diye çok korkmuştum. evde de yalnızdım, annemler geldiğinde durumu nasıl açıklayacağım diye ağlayacaktım neredeyse. (adam gelse bile kapıyı açmama düşüncesi aklıma gelmemişti, o kadar aptalmışım)

Güzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.