üç öğrencifizik dersinden bütünlemeye kalımış.sınav günü üçünü kapının önüne dizmişler ve sırayla sözlüye almışlar.1.çocuk sınıfa girmiş hoca: -oglum otobüste gidiyosun çok sıcak oldu naparsın demiş? çocuk ceketimi çıkarırım hocam demiş. hoca daha sıcak oldu naparsın demiş? camı açarım hocam demiş. Hoca haa o camcan içeri giren havanın kütlesini hepala söle bana demiş. çocuk düşünmüş düşünmüş bulamamış kalmış. dışarı çıkarken 2.çocuğa sakın camı açma demiş. 2. çocuk sınıfa girmiş. hoca:oglum otobüste gidiyosun çok sıcak oldu naparsın demiş? çocuk ceketimi çıkarırım hocam demiş. hoca daha sıcak oldu naparsın demiş? camı açarım hocam demiş. Hoca haa o camcan içeri giren havanın kütlesini hepala söle bana demiş. 2.çocuk da düşünmüş düşünmüş bulamamış kalmış. Dışarı çıkarken 3.çocuğa sakın camı açma demiş. 3.çocuk sınıfa girmiş hoca:oglum otobüste gidiyosun çok sıcak oldu naparsın demiş? çocuk ceketimi çıkarırım hocam demiş. hoca daha sıcak oldu naparsın demiş? kıravatımı çıkarırım hocam demiş. hoca daha da sıcak oldu naparsın demiş. 3.çocuk hocam annemi miksen bana o camı açtıramzsın demiş. muhhaaaa.....
okudum bile ve yani okadar iğrenç ki dünyadaki foseptik çukurlarından daha beter :D