Şimdi Ara

İğrenç Amerikan Filmi Replikleri... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
13.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

bir amerikan filmi batırmaya meylettiğinde şu diyaloglar yaşanabilir. senaristin çapsızlığına delalettir.

John -Tanrı'ya inanır mısın Jack?

cevaplar ise bir kaç türlüdür:

Jack - artık neye inanacağımı ben de bilmiyorum,
    Jack - bazen (yuh ya, kaç defa duydum bu dangalak lafı)
    Jack - eğer bir yerlerde bir Tanrı varsa.... diye başlar, gerisi hede hödö

eee aptal sorunun cevabı da aptal olacaktır

sayfabaşı

• Bir çoğu çeviri eksikliğinden veya sansürden geçememe korkusundan olabilir.Hatta sadece RTÜK değil bizim altyazı sitelerimizde de benim çevirisini düzelttiğim birkaç film altyazısı kaldırıldı TV de yayınlanan bazı filmlerde bile silinen seslerle veya "biiip" sesiyle karşılaşmak mümkün. Bu yüzden mecbur kalmadıkça dublaj film izlemem.İngilizce olduktan sonra altyazı bile aramam.(varsa eklerim o ayrı).Bu yüzden yaşasın Divx diyorum.

Sizin tespitlerde güzel ama tekrar edenler var.okuyup öyle yazsak keşke dimi
  • hey dostum senin sorunun ne ..başının kıçından büyük olmasımı
  • bir evim vardı dostum ve kahrolası bi köpegim ama simdi, simdi bi bak dostum ne görüyosun ha! ne görüyosun! . ben söyliyim, lanet olası bi b.k çuvalı ve tüm görecegin bu.
  • koptum ya topic süper
  • kimi zaman cümlelere hep "umarım" diye başlanır... sorarım size hangi Allah'ın kulu hayatında bir kere cümlesine umarım diy başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

hey wassup

not much dude..you

ttring to be alive..

got some cigarretes?

smoking kills man

of shut the f. up man you are not my mom..

do you speak Turkish?

ßu iyiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 26 Aralık 2007; 21:11:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: màwci

adam eve geldiğinde hemen telesekreter tuşuna basar buzdolabını açar cool tavırlarla birasını yudumlar telesekrete gelen ilk mesaj(her zaman telesekretere mesaj bırakılmıştır) hep gereksiz olur 3. mesaj filmin kopma noktasıdır artık.

• Kadın veya erkek birbirlerine sarılmadan hemen önce ikisinden biri %99 şöyle der:

" Gel buraya".
  • FBI ! aç kapıyı ...
  • Çok uzaklaşmış olamaz.
  • johan michael fortune çabuk odana çık bugün cezalısın.
  • Bence bunlardan komik bir başka durum da özellikle korsan dvd lerde alt yazılarda ortaya çıkıyor.

Örneğin filmde adam ingilizce der ki " Bence tanrı yok" tabi alt yazıda bu çevirmenin parantez içinde ki notuyla aynen şöyle ekrana gelir:

Bence Allah yok
    (Tövbe de hayvan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

bir evim vardı dostum ve kahrolası bi köpegim ama simdi, simdi bi bak dostum ne görüyosun ha! ne görüyosun! . ben söyliyim, lanet olası bi b.k çuvalı ve tüm görecegin bu.

• Adamlarını Topla ve Git Burdan

Cek su pis ellerini ustumden...

hey hey hey sakin ol tamam.sakinles adamim anlasabiliriz.

'hey dostum sorun istemiyorum lanet olsun ahbap!

• Yahu o kadar cevap yazılmış bir kişi de çıkıp en çok kullanılanları yazmamış.

"What the fuck are you doing man?"

" What the hell is going on here?"

"Where the hell are you "
  • Söylenecek bişiy kalmamış sanırım.Şu vardı galiba ;

"Hey adamım baksana bi o lanet olası kara kı.ını öldüresiye tekmelemek istiyorum.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 27 Ekim 2008; 21:01:48 >
  • Korkarım geç kaldık, lanet olsun adamım...
  • -Every small black niggaz's hump is a potential guilty , innit John ?
    - Shut the fuck up your fuckin' mouth, You racist. What if a builder nigga heard you , ain't you anythin' to escape from his dick , sucker !

American History X'den küçük bi sahne.
    Filmi ingilizce orijinal alt yazısız izliyordum ve sıkılmaya başladığım sıralarda duyduğum bu replik bir anda beni feci şekilde bağladı.
  • Snatch teki vinnie jones (yanlış hatırlamıyorsam) 3 siyah adamla barda konuştuğu sahne
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.