Şimdi Ara

Igo Primo fiyat düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AktifProje

iOS 6 beta da seslendirmeler henüz ingilizce bunu göz önünde bulundurun :) Belki tam olarak yayınlandığında navigasyon seslendirmesi içinde Türkçe sunulacaktır

Betayi yukledim seslendirme secenegi yok bende mi sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 4 ile Türkçe seslendirme de eklendi. Robotsu bir ses ama geliştirilecektir umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum Avrupa haritalari icin igo mu tavsiye edersiniz, yoksa tomtom mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohann

quote:

Orijinalden alıntı: R0binsonCrusoe

İgo Primo Turkey şuanda $18.99 ..ne diyosunuz arkadaşlar alınır mı? yoksa ios 6 harita mı beklenmeli ?

İos6 da ki haritayla igo yu kiyaslamak yanlis olur bence.ios 6 da ki harita bildigim kadariyla google map mantigiyla calisacak.yani internet gerekli.igo da internete gerek yok.Fiyatini olcup tartmak size kalmis ama igo benim denediklerim arasinda en iyisi turkiye icin...

Ben igo eski bir surumunu (primo değil) , tomtom u ve sygic i denedim. En iyisi Sygic bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

iOS 6 beta da seslendirmeler henüz ingilizce bunu göz önünde bulundurun :) Belki tam olarak yayınlandığında navigasyon seslendirmesi içinde Türkçe sunulacaktır

Hayır beta sürüm olduğu için sadece ingilizce dilinde seslendirme var.Diğer dillerde destek verdiğinde seslendirmeler seçeneğini göreceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Hayır beta sürüm olduğu için sadece ingilizce dilinde seslendirme var.Diğer dillerde destek verdiğinde seslendirmeler seçeneğini göreceksin

Suan ama turkce seslendirme de var ama cikmiyor bende

• Gecen bayramda seker niyetine bedava indirdim çok memnunum İstanbul icinde heryere gözü kapalı gidiyorum araç içindeki navigasyon cihazını artık hiç kullanmıyorum bence iPhone na verdigimiz parayı fazlasıyla çıkaracak bir uygula diyebilirim helal olsun

• Bayramda yine free olurmu acaba ? Bilen varmi ? Gecen gün 18 dolara düsmüstü tam alicaktim bayramda free olabilir veya indirim olabilir diye almadim. Suan jailbreak oldugu icin crackli kullaniyorum ama yeni versiyonlar icin resmi satin almak istiyorum da.

• Dayım bunu benim hesaba 8 dolara almıştı kendisi iphone4 kullanırken ve bence o parayı etmez.

Çünkü iphone4 üstünde deli kasıyor akıcılık yok 4S de de yine de az-çok kasıyor.
    Ben olsam 10 dolar ve altını beklerdim.
  • Kaçak kullananlar haritaların başarsoft adlı Türk firmasına ait olduğunu gözönünde bulundursun.
    Memleketin en ücra köşelerinde cadde ve sokakları haritalara aktarmak ciddi emek isteyen bir iş.
    Satın alınması taraftarıyım.

• Cihaz senin yerini buluyor sana ne tarafa gitmen gerektigini felanda soyluyor sanirsam fakat internet istemiyor diyorsunuz nasil olabilir ki bu?
    İnternet paketi yapilmasina gerekte kalmiyor denildigi gibiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Kaçak kullananlar haritaların başarsoft adlı Türk firmasına ait olduğunu gözönünde bulundursun.
    Memleketin en ücra köşelerinde cadde ve sokakları haritalara aktarmak ciddi emek isteyen bir iş.
    Satın alınması taraftarıyım.

Elimde 400 liraya aldigim next yg 708 cihaz var hocam basarsoft icin yeterince katki saglamismidir ? Kullanmiyorum bir kenarda duruyor. Ayrica ben suanlil crackli kullaniyorum indirim oldugu zaman veya free oldugu zaman resmi olarak almak istedigimi belirttim. Telefonumda baska crackli uygulama yok ayrica.

• quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

Cihaz senin yerini buluyor sana ne tarafa gitmen gerektigini felanda soyluyor sanirsam fakat internet istemiyor diyorsunuz nasil olabilir ki bu?
    İnternet paketi yapilmasina gerekte kalmiyor denildigi gibiyse

Neden mumkun olmasin hocam ? İcindeki GPS modulu sayesinde bir gram internet olmadan bile igonun icinde yuklu olan harita sayesinde kesintisiz navige edebilirsiniz.

• quote:

İos 6 beta 4 kullaniyorum. telefonum jb siz. 2 gun once ihtiyac duydum ve Turkce olarak sorunsuz sekilde yol tarifi yapti.
    Almayi dusunenler icin 18 usd hicbir sey degil... İhtiyac duyuyorsaniz gozunuz kapali alabilirsiniz. Performans olarak da 3gs ve 4 de (ikisiyle de kullaniyorum) hicbir fark yok.

• igo primo Eastern Europe ( 20 ülke ) : 37,99.-USD

igo primo Western Europe ( 22 ülke ) : 37,99.-USD

Toplam: 75,98 .-USD ( 42 ülke )

Lakin....

igo primo bütün Europe ( 40 ülke ): 89,99.-USD

Şimdi neden ben daha fazla para verip daha az ülke cover eden versiyonu alayım?

Üstelik hepsinde version 2.3.2

Atladığım birşey mi var??

Şu anda batı Avrupa lazım, onu alırım..daha sonra doğu Avrupa ( TR dahil ) lazım olduğunda da onu alırım, taksitle almış olurum. :)

Biliyorum, doğu avrupa versiyonundaki, Türkiye haritaları igo primo Turkey kadar kapsamlı olmayabilir ancak bana özellikle Avrupa'da navigasyon lazımsa doğu-batı ayrı ayrı almak daha mantıklı geliyor..

Nedir anlamadım?? Fikrinizi söylerseniz sevinirim...

• ios 6'ya güncelleme yapıp da yeni haritalar hakkındaki olumsuz yorumları görünce, alsam mı acaba diye bir bakmıştım appstore'a. fiyatı sabah 19,99'du. az önce baktım 17,99'a düşmüş. bu kez aldım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.