Bildirim
igo my way
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gps in ayarları bazen konum farkı yaratabiliyor -
başka bi navigasyonda nasil ? yada google mapde bak konumuna -
quote:
Orijinalden alıntı: sadece50
igo my way yükledim evo 3d telime bulundugum yeri yanlış gösteriyor maraştayım istanbulaymısım gibi gösteriyor sorun ne olabilir.gpste bozukluk yok.
Etrafindakilere bir sor bakalim orasi gercekten marasmi hatayi biraz kendinde ara :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşımında söylediği gibi google maps dan konmtrol yapın. synic tavsiyemdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersoyesra
quote:
igo my way yükledim evo 3d telime bulundugum yeri yanlış gösteriyor maraştayım istanbulaymısım gibi gösteriyor sorun ne olabilir.gpste bozukluk yok.
Etrafindakilere bir sor bakalim orasi gercekten marasmi hatayi biraz kendinde ara :-)
güzel espri bilader.google maps yaptim simdilik sorun yok gibi:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
arkadaşımında söylediği gibi google maps dan konmtrol yapın. synic tavsiyemdir.
bilader synig yüklüorum sacma sapan türkiye haritasini yüklüor sonra yine silior devam deyince bir türlü acilmior.türk haritasi yüklü halde bi yerde varmıdır. -
telefonu sıfır aldıysanız ve 1 sene ücretsiz lisans hakkınız varsa (galaxy s2 gibi) bilgi@basarsoft a imei numaranızla beraber mail atın -
quote:
gps uyduları görmesi gerekli açık alanda deneyin ilk seferde bulması zaman alabilir -
quote:
quote:
bilader synig yüklüorum sacma sapan türkiye haritasini yüklüor sonra yine silior devam deyince bir türlü acilmior.türk haritasi yüklü halde bi yerde varmıdır.
kardeşim bana pmden adres gonder synig apk göndereyim. yükle hariyatı indir sonra kullan. -
quote:
quote:
quote:
bilader synig yüklüorum sacma sapan türkiye haritasini yüklüor sonra yine silior devam deyince bir türlü acilmior.türk haritasi yüklü halde bi yerde varmıdır.
kardeşim bana pmden adres gonder synig apk göndereyim. yükle hariyatı indir sonra kullan.
kardesim apk mevcut türkiye haritasını yüklerken sanırım 500 küsür mb lik olan illaki hata aliorum.devam etmior 10 kere denedim belki:(
-
sygic aqura kullanıyorum.. sorunsuz ve hızlı...ayrıca gps test & toolbox uydu bulmayı kolaylaştırıyor...
http://www.samsungio.com/Konu-sygic-aura-v11-0-1turkce-android-navigasyon.html -
bu sadece samsung telefonlarda mı kullanılabilir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X