Şimdi Ara

IGO 8 DE ANLAYAMADIĞIM BAZI ÖZELLİKLER VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • igo 8 i skin lerle birlikte kullanınca ayarlar menüsünde ek özelikler açılıyor bildiğiniz gibi...

ustalardan bunlara açıklık getirmelerini rica ediyorum....

1.Ayarlar/Rota planlaması sekmesinde açılan

u-dönüşü cezası
    Ters yönde başlıyor
    Önemli noktada U-dönüşü

bunların hepsinin karşısında mesafe ayarlama tuşu var.... 0 metreden 20 km 'ye kadar seçilebiliyor.... Bu seçenekler ne işe yarıyor tam olarak?

2.ben igo 8 deki SAP düğmesini anlayabilmiş değilim.....ne işe yarar bu? alt seçeneklerindeki manevra,sokak,5 km gibi seçeneklerin özellikleri nedir? yeni farkettim kullanmadığım bir tuş ama kesin önemli birşeydir....

• 1- Bunlar igo2006+'tan kalan bazı özelliklerin igo8'e skin vasıtası ile uyarlanmasıdır.O nedenle igo2006+'ın kullanım klavuzunda bunların açıklaması vardır
    2- Sap kısmına gelince,ingilizcesi Detour olan bir çeviri,ama o kelimeye oturacak başka bir uygun kelime yok maalsef.
    Tam anlamı,etrafından dolaş yada alternatif yol vs. gibi anlamlara gelir.Mesela bir rota çizdiniz baktınız ki o rota üzerinde bir yerde yol çalışması var yada kapalı vs. oradayken butona basıp alternatif yol çizidirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Temmuz 2008; 21:15:28 >
  • peki Sap seçeneğindeki MANEVRA,3 km,5 km vs.... ne ifade ediyor? sen fazla 3 km uzaktan yada 5 km uzaktan mı rota çizmesini sağlıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

peki Sap seçeneğindeki MANEVRA,3 km,5 km vs.... ne ifade ediyor? sen fazla 3 km uzaktan yada 5 km uzaktan mı rota çizmesini sağlıyor?

Evet aynen o anlama gelmekte.
  • teşekkür ederim....:) kurcalamaya devam:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.