Şimdi Ara

Iğdır, Samsun, Gümüşhane'de yaşam nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da yaşıyorum kalabalık, trafik ve hayat pahalılığından bunaldım. Açıkcası işimide sevmiyorum. Maaşım 2400 TL civarı olacak Ocak'ta ama ben 2000 TL maaş ile bu 3 ilden birine gitmeyi istiyorum. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim. Sizce bu 3 ilden hangisini beni paklar

• Samsun da büyük bir şehir bu yüzden seni açacağını sanmam, İstanbul un birkaç beden küçüğü diyelim. Iğdır ı hiç görmedim. Gümüşhane bu 3 ünün arasında tam aradığın gibi bir yer, trafik yok, hayat pahalılığı normal seviyede, en önemlisi doğası çok iyi, yakın çevresinde gezilebilecek yerler mevcut...
  • İstanbuldan sonra hiçbiri seni tatmin etmez. Ama bu 3ü arasından tabiki Samsunu seçerdim ben olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

İstanbuldan sonra hiçbiri seni tatmin etmez. Ama bu 3ü arasından tabiki Samsunu seçerdim ben olsam.

Aynen! Sonra da şunu deme ihtimalin var ama;"Lan nereye geldim ben! İstanbulda bilmem ne mağazaları vardı,burda yok! Ah orda şu vardı burda yok..." gibi.
  • Yalnız en pis olaylar Samsun'da oluyor, bunu bilde git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

İstanbul'da yaşıyorum kalabalık, trafik ve hayat pahalılığından bunaldım. Açıkcası işimide sevmiyorum. Maaşım 2400 TL civarı olacak Ocak'ta ama ben 2000 TL maaş ile bu 3 ilden birine gitmeyi istiyorum. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim. Sizce bu 3 ilden hangisini beni paklar

samsunluyum bu yıl üniversite okumak için istanbula geldim sana şöyle söyleyeyim samsun istanbuldan bin kat daha güzel ve yaşanılabilir bir şehir tabi senin aradığın en önemli şeylerden biri alışveriş merkezleri falan filan değilse.diğer söylediğin illere gitmedim ama oralarda hiç sosyal bir yaşam olacağını sanmıyorum bu yüzden samsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yalnız en pis olaylar Samsun'da oluyor, bunu bilde git.

ne oluyor kardeşim söyle bizde bilelim doğduğumdan beri samsunda yaşıyorum başıma hiç birşey gelmedi samsun gayet güzel ve yaşanılabilir bir şehir bin istanbula değişmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

quote:

ne oluyor kardeşim söyle bizde bilelim doğduğumdan beri samsunda yaşıyorum başıma hiç birşey gelmedi samsun gayet güzel ve yaşanılabilir bir şehir bin istanbula değişmem

Haber olarak yahu. Hem sen gel istanbulu bir gez, havasını alıp suyunu iç bir daha samsun'u görme.

• quote:

quote:

quote:

Haber olarak yahu. Hem sen gel istanbulu bir gez, havasını alıp suyunu iç bir daha samsun'u görme.

habelere bakarsan istanbulun daha pis olduğu ortada ayrıca zaten şu an istanbuldayım ve niye herkesin istanbulu bu kadar beğendiğini anlamıyorum istanbuldan nefret ediyorum iğrennç bir şehir hatta şehir bile değil böyle şehir mi olur be?

• quote:

quote:

quote:

quote:

habelere bakarsan istanbulun daha pis olduğu ortada ayrıca zaten şu an istanbuldayım ve niye herkesin istanbulu bu kadar beğendiğini anlamıyorum istanbuldan nefret ediyorum iğrennç bir şehir hatta şehir bile değil böyle şehir mi olur be?

Yav he he.

• Samsunda hem hayat pahalı degildir, hem de buyuk bir sehirdir.
  • Samsun'u severim ben.
  • İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

İzmir

Bırak İzmiri ya Koskocaman bir varoş İzmir. Her memleketten adam var Bir de belediyeciler utanmadan expo çığırtkanlığı yaptılar

• Konya git namaz kıl imana gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 19 Aralık 2011; 13:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

İzmir

Bırak İzmiri ya Koskocaman bir varoş İzmir. Her memleketten adam var Bir de belediyeciler utanmadan expo çığırtkanlığı yaptılar

Kaç kere geldin ? Yada yaşadıysan nerelerde yaşadında varoş diyebiliyosun merak ettim

• Bursa varken hala Samsun İzmir diyenler var hey allahım . Bursa gibisi varmi her sehre yakın denizi var sosyal mekanlar coook gezilcek yerler cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursayı bir gör kardeşim öyle bir kararla ığdıra gidilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Bursa varken hala Samsun İzmir diyenler var hey allahım . Bursa gibisi varmi her sehre yakın denizi var sosyal mekanlar coook gezilcek yerler cok

konuyu okusaydın iyiydi. adam sakin şehir arıyorum demiş sen bursa diyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Bursa varken hala Samsun İzmir diyenler var hey allahım . Bursa gibisi varmi her sehre yakın denizi var sosyal mekanlar coook gezilcek yerler cok

nufusun %70 ini apaciler, %10 unu travestiler, %10 unu garip insanlar

kalan %10 u da senin benim gibi insanlar. ben bursaya gitmem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.