Merhaba, Ailemle birlikte İstanbul Havalimanı'ndan gidiş-dönüş şeklinde 8 günlük bir yurt dışı seyahatim olacak.İstanbul dışında ikamet ettiğim için havalimanına aracımla gitmeyi ve aracımı otoparka bırakmayı planlıyorum. İGA otoparkında açık otopark için yaklaşık 3.400 TL, katlı otopark için ise 4.800 TL civarında bir ücretle karşılaştım.İga otoparkı dışında, daha uygun fiyatlı ve güvenilir alternatifler var mı? Ayrıca, İGA otoparkını kullanmam durumunda yararlanabileceğim kampanya veya indirim var mı? Akbank, TEB ve Ziraat Bankası (Prestij) gibi bazı bankaların, üst segment müşterilerine havalimanı otoparkı için %50’ye varan iade kampanyaları düzenlediğini gördüm. Ancak Ziraat dışındaki bankaların iade tutarı aylık 500 TL ile sınırlı ve ilgili kriterleri karşılamadığım için bu kampanyalardan faydalanamıyorum. Bu bankalar dışında faydalanabileceğim farklı kampanya ya da çözüm önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılarımla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaport02 -- 21 Nisan 2025; 16:32:43 > |
Bildirim