Şimdi Ara

İftar saati dünya kupası maçları yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “2005 yılında, 2014 FIFA Dünya Kupası’nın yayın hakkı 9 milyon 500 bin euro bedel ile TRT tarafından satın alınmıştır. 2014 FIFA Dünya Kupasında gruplarda saatleri çakışan ve TRT-1 Kanalının iftar programı nedeniyle aynı zaman dilimine rastlayan karşılaşmalar ile çeyrek finallerdeki bazı karşılaşmalar her halükarda TRT ekranlarında canlı yayınlanamayacağından, yayınlanamayacak bu maçlara yönelik gelir çalışmaları yapılmakla birlikte, hali hazırda Kurum tarafından imzalanmış bir sözleşme bulunmamaktadır."

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25852726.asp

• Saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 21 Şubat 2014; 14:47:11 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yerinde bir karar yoksa iftarı kaçırırız falan olmaz

• Dünya kupasını sizden öğrenecek değiliz .
  • dunya kupasını ızlemezsem bıterım hem ıftarımızı mac ızleyerek yapalım fena mı olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trt nin bir sürü kanalı var illaki verirler, böyle bişey olacağını sanmıyorum.

• bu neyin kafası
  • Gülüyorum artık.
  • Acun Ilıcalı kapıcak şimdi bu maçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah başka bir kanal falan gösterir bu adamlar ne yapmaya çalışıyor böyle.
  • Neden yayınlmadıklarını anlayamadım iftar programı falan olacak diye mi?Zaten her kanalda var iftar programı.Önce kış olimpiyatları buz pateni şimdi de bu göz göre göre...Diyecek bir şey yok adam gibi kanal da yok ülkede internette olursa ordan seyrederim bütün maçları.

Böyle bir şey yok verirler maçları diyen arkadaşlar dün Bülent Arınç söyledi iftar saatindeki maçları yayınlamayacağız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 22 Şubat 2014; 9:29:54 >
  • Anlayamazsiniz.

• Şaşırmadım
  • TRT her yıl iftar programı yapar, yayımlamak istemeyebilirler buna bir şey demiyorum ama sebep bu mu, yoksa iftar saatinde hiçbir şekilde maç yayımlanmamasını sağlamak mı? Eğer ikincisi gibi değilse TRT3'te-Spor'da yayımlasınlar maçları ya da ihaleyle başka bir kanala satsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.