Şimdi Ara

İfritler olmasaydı Fnatic kaybetmişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 kere kurtardı cyanide'ı yoksa şimdiye çoktan Alliance almıştı maçı

• Oyun late kaldı FNC aldı. ALL is the best
  • Latede ben alliance alir diyordum yorick düşer orianna kog maw parlar diyordum ama hataya bakti olay koza maci bitirdi froggen a yazik oldu bari bu sene gitse dünya kupasina daha büyük oyuncular karsisinda da görsek onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellTruant -- 3 Temmuz 2014; 22:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank farkı ortaya çıktı diyelim sOAZ'ı zaten 5 itemla öldürmek cok zordu cok iyi zoneladı fightlarda bide tabbz lw almadı ama sicimtar yerine ie alması gerekiyordu diye düşünüyorum üstünede bv wickd'ın lulusu da iş yapmadı.
  • nereden izliyorsunuz link atarmısınız
  • Rekkles açıklamayı yaptı sonda. Double ap oynadıkları için kaybettiler double ap kombozisyonu oyun başı üstünlük sağlayabilince iyi iş yapabiliyor fakat yorick sadece lulu yu durdurmakla kalmadı ayrıca late de hayvani bir şekilde tank görevini görerek Kogmaw orianna gibi carrylere sahip alliance ı late de yendi. İki takım da çok az hatayla oynadı özellikle ALL barona gidip bot inner ya da baron çatalı atması çok iyiydi. Yellowstar ve sOAZ çok iyi işler yaptı bu hafta.
  • ahahahaha . . aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerf pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.