Şimdi Ara

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
24
Favori
12.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tv yi almak istiyorum. Ancak garanti +1 yılı kaçırdık galiba. Amazon üzerinden alalım mı 37000 tl ye. Önerileriniz nelerdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U95A modeline geçtim. Parlaklık ve canlılık konusunda aşırı fark var hocam. Siyah konusuna hiç girmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam geri dönüş bekliyoruz sepette bekliyorum vallahi.

Merhaba hocam. TV çok ağır değil ama bence askı aparatı ile duvara monte etmek sıkıntılı olabilir. Tabi duvara monte sırasındaki kullandıkları vidayı, düberi bilemem ya da askı aparatının kalitesini. Bana göre Tv ünitesi üstü daha iyi olur. Tv düşmesin diye arka kısmından duvara bir tel yardımıyla bağlantı yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Phoenixx_ -- 13 Şubat 2026; 11:57:13 >
  • 75U95A modeline Hepsiburada 2 bin TL daha zam yaptı, 69.999 oldu bu şekilde giderse bu TV'nin fiyat performans oranı düşüyor.

Dün kurulum sırasında bana söylendi hocam. Satın aldığınız platformdan ürün hakkında yorum/değerlendirme yapın IFFALCON sizi arayacak, hediyeler için bilgi verecek, +1 yıl garantiniz de uzayacak denildi.

Orijinalden alıntı: speed001

75U95A modeline Hepsiburada 2 bin TL daha zam yaptı, 69.999 oldu bu şekilde giderse bu TV'nin fiyat performans oranı düşüyor.

Trendyol 64.999 halen orası değerlendirilebilir.

Anladım hocam önemli bir detay vermişsiniz benim açımdan.

Genel kalite vs yorumunuz nedir ekranla ilgili?

Ekranı harika. Bir çok detaylı renk profili ve ayarları mevcut. Özellikle TV nin malzeme kalitesi çok iyi. Ayakları ve çerçeveleri metal. Beklediğimden çok daha iyi durumda. TCL in dahili uygulamaları ile geliyor ve çok başarılı uygulamalar var. Ekranı tv ye yansıtmak için Google home ile uğraşmaya gerek kalmadan Magiconnect uygulaması ile çok rahat yansıtabiliyorsunuz mesela. Çok beğendim. Bugünde nasipse Govee T3 Lite ambiyans aydınlatması da teslim edilecek. Onu da kurarsam sanırım tam bir görsel şölen olur evde :)

Çok sevindim hocam. OLED den geçeceğim için çok araştırıyorum. Parlaklık seviyesi tatminkar mı?

Bu biraz beklentiye göre göreceli bir konu ama bence gayet yeterli, hatta çok parlak olduğu için şuan %50 seviyesinde kullanıyorum. Bir de üzerindeki sensörler sayesinde ortamdaki ışığa göre otomatik olarakta parlaklığı ayarlayabiliyor. Maksimum parlaklıkta beni çok rahatsız etti.

Başka bir konu ama hani anlatmışken yazayım dedim; ses çıkışı, baslar vs muazzam olmuş. Ekstra bir ses sistemine de ihtiyaç yok.

• Valla arkadaşlar, 6 Şubat'ta Amazon'dan aldım araya hafta sonu girdi, 11 Şubat'ta servis kurdu gitti. Bende daha önce 49SM8600 vardı. O, yandan aydınlatmalı Edge LED olduğu için tam siyah veremiyordu ışık sızmaları hafiften olsa da beni rahatsız ediyordu.
    ​iFFALCON arkadan aydınlatmalı Full Array olduğu için siyahlar daha siyah. Film izlemek çok keyifli. Eski LG cihazım IPS paneldi, iFFALCON ise VA panel olduğu için bende seyir keyfi biraz daha arttı. Ben TV'de Android 14 sürümlü Homatics Box R 4K Plus kullanıyorum filmleri, dizileri donmadan en yüksek çözünürlükle izleyebiliyorum. iFFALCON U95A, Android 12 sürümüyle geliyor.
    ​O da donmadan, sorunsuz bir şekilde Stremio üzerinden HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos gibi 4K çözünürlükleri çalıştırıyor. Ekranı güzel iyi bir launcher arayüz yaparsanız daha da güzel olur. Arkasına Onkyo marka 2.1 kanal hoparlör sistemi koymuşlar, sesi fena değil, iş görür.
    ​Televizyonun malzeme kalitesi, bütün televizyonlarda olan standart kalitede; ne iyi ne kötü. TV'nin fişi sol tarafta konumlanırken HDMI girişleri, USB ve LAN soketlerinin hepsi sağ tarafa konumlanmış. Arka taraf karbon görünümlü bir malzemeyle kaplanmış ve iki tane güzel kolon koymuşlar.
    ​Arkadaşlar Değiştirelim mi? diye soruyor bu televizyon değiştirme işi kişiden kişiye değişir. Benim elimdeki LG, webOS işletim sistemliydi sorunsuz kullandım, 6 yıldır güncellemeleri takır takır alıyordu. Ben neden değiştirdim? Biraz ekran büyüsün istedim, PS5 alıp oyunları 144 Hz oynamayı planlıyorum. Bu sefer sinema keyfi için VA panel kullanmak istedim.
    ​iFFALCON U95A için QLED Mini LED giriş seviyesi diyorlar ama siyahlar gerçekten hoşuma gitti, keyifli. Başka da aklıma bir şey gelmiyor. LG'yi anneme vereceğim kadın yıllardır tüplü televizyon kullanıyor, biraz da onun için değiştirdim. Elinizdeki televizyondan memnunsanız Değiştirmeye gerek var mı? sorusunun cevabını ancak siz bilebilirsiniz.

En iyi televizyon, keyif aldığın televizyondur. Elinizdeki televizyondan memnunsanız değiştirmeye gerek yok ama memnun değilseniz hiç beklemeyin, kendinize bir tane iFFALCON U95A kapın.

• bende amazon üzerinden 37.000 kampanya bitmeden almıştım.Dün kolay gelsin kargo firması getirdi. ama kutuda bir gariplik hissettim sanki üstten basık gibi geldi,bugün philips servisi kurmaya geldi.ne olur ne olmaz diyerek kamera eşliğinde açılışı yaptık ve ekran ortadan kırık çıktı malesef.

servis ekranı fişe takarak gerekli fotoğrafları çekti ve tv 'yi tekrar kutusuna koyup gitti.

ben amazon üzerinden iade sürecini hemen başlattım.(ürün kutusu da içindeki de hasarlı seçeneğini işaretleyerek)

amazonda hala 37 bin tl ye stok var, stok bitmeden tekrar almalı mıyım? yoksa iade sürecinin başlamasını mı bekleyeyeyim?daha tv yi evden almadılar!!!!

"​iFFALCON arkadan aydınlatmalı Full Array olduğu için" yazmışsınız. Bu en çok sorulan ancak net olmayan bir bilgiydi. Siz hangi kaynaktan bakıp yazdınız paylaşabilir misiniz?

Tv ekonomik olduğu için Edge-lit olabilir diye endişe ediliyor. En azından soranlara bundan sonra o linki paylaşırız.

Amazon müşteri hizmetleri ile görüşün. Size ne yapmanız gerektiğini söylerler. Buradan alacağınız yanıt ile firmanın vereceği cevap birbirini tutmayabilir.

farklı bir şey söylemedi, iadeniz 14 gün içinde yapılacaktır, merak etmeyiniz dendi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call me -- 13 Şubat 2026; 13:42:39 >

Servis biraz bilgi verdi kurulum yaparken hocam

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU]

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.