Şimdi Ara

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
737
Cevap
54
Favori
40.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1...17...323334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet 1 ay süreniz var fakat benim iade sebebim, 4 gün gecikti teslimat elime ulaşmadan iade oluşturdum, ama bir başka elektronik cihaz almıştım 5 ay önce 20 gün kullandım memnun kalmadım iade ettim onunda 1 ay süresi vardı problem çıkmadı yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ustadim sigortamiz var. Mediamarkt 3 sene ekstre garantili almistim. Ilk sene kirilmaya karsi sigortasi varmis ama benim birinci senem dolali 10 gun olmus. Maalesef ya paneli degisecem ya da yeni tv alqcagim. Panel fiyati cok yuksek cikarsa yeni tv alirim. Tabi lg oled tvden cok memnunduk. Suan benzeri 141000 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolarda göründüğü gibi bass'lı seslerde arkadaki panelden cızırtı sesi geliyor. 55U95A, ses ayarı akıllı modda. İade etmek dışında bir çözüm var mıdır? Servise söylesem arka kapağı söküp takıp oyuncak ederler mi?

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ - MALİYE BÖLÜMÜ
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt

Hemen hemen aynı tasarıma sahip Next miniled 65inç'te benzer bir sorun vardı. Bir partide koymayı unuttukları süngerler varmış. Servis gelip süngerlerini takıp çözmüştü.

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU]

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal benim tv’de de aynı sorun var

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ - MALİYE BÖLÜMÜ
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    20 gunluk cihazi ben elletrimezdim şahsen servise onarım vs belki baska bisey cikicak amazondan alarak şanslısın iade et bence yarın stoğa girince fiyat farkli olsa bile iade ediyor amazon yinede sen bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeşim alacaksanız 55 inc ve üzeri u95a alın tam bir fiyat performans tv'si 65 inç olanını düşünürseniz gece indirimlerini takip edin 50 bin TL düşüyor bu fiyattan yukarı vermeyin ben indirimden 50 TL'ye aldım 65 inç modelini cihaz 144 Hz destekliyor PC de sorunsuz kullanırsınız iki adet 2.1 HDMI var zaten 55 alacaksanız tcl 55Q7c modeline de bakabilirsiniz biraz daha pahalıdır Zone sayısı daha fazladır 60 Walt ses sistemi var.

https://www.youtube.com/watch?si=GlrbYO7p47h6F1fm&v=_kWL7_6PS4k&feature=youtu.be

Bu arkadaş çok güzel u95a modelini detaylı inceleme yapmış kafanızda tüm soruların cevabını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 23 Mart 2026; 10:3:13 >

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt

Şöyle bir paylaşım yapılmıştı.

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU]donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162976455

Bu modelin 85 inch olanini tavsiye edermisiniz_

kabloların tv ye değmesini engelleyip birdaha denermisinn

fiyatı 85bin olursa tavsiye edilir 120bin tl nedir 6 sene önce sıfır araba alıyorduk :)

• Arkadaşlar ben 50 inçini daha yeni aldım ama daha kurdurtmadım.Kanal ve uygulama geçişleri hızlı mı ses tatmin edici mi?Televizyonu kullanlar veya bilenler cevap verirse çok sevinirim.Aile evi için aldım izleme mesafemizde 2 metreyi geçmez oda da küçük-orta boyutlu bir oda görüntü filan da güzel mi diğer modellerden aşağı kalır bi yanı var mı cevaplarsanız çok sevinirim.

Sizi fazlasıyla mutlu eder. Bir eksiği yok denebilir. Küçük ayrıntılar sadece. Güle güle kullanın.

Kanal geçişleri için biraz yavaş yazan da oldu normal yazan da. Sinyal kalitesi fark ediyor olabilir.

• Bende yaklaşık 2 haftadır 55 inch ini kullanıyorum. 13 yıllık Philips tv m vardı. Tv yi Tv + izliyorum. Eski tv ile arasında çok fark göremedim. Ayarlarını çözemedim yada tv + görüntü kalitesi bu şekilde. Arkadaş ın paylaştığı bass testini yaptım bende de aynı cızırtı geliyor. Amazon’dan almıştım iade şansım var. Bu fiyatlara başka tv lere mi yönelmeli miyim
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrsmoke66 -- 23 Mart 2026; 18:31:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mrsmoke66 M kullanıcısına yanıt

O fiyatlara hatta 2000TL ucuza alabileceğiniz tek miniled tv, Next'in 144hz modeli. Bütçeyi arttırmazsanız alternatif bulunmuyor.

iffalcon destek ekranın glossy olduğunu söylüyor ama emin değilim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.