Şimdi Ara

***iFaith Yeni Programımız ve İphone-İpad Genel yaşanan Problemler ve Çözümleri*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
8
Favori
23.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

resimde işaretlenen kısma basıp shsh dosyanızı gösterip 4.2.1 fw içine aşılayabilirsiniz.

***iFaith Yeni Programımız ve İphone-İpad Genel yaşanan Problemler ve Çözümleri***
  • sonra normal shift restore mi yapacağım. ?
    Hata verirse (Ki verir :) )
  • ilk mesajda paylaştığım videoda adım adım var.

Ve evet dfu moda alıp tiny veya host editlemeden direk shift+restore ile restore edeceksin.

kolay gelsin.
  • bu program ile restore etmek istiyorum iphone 3gs unloclu telefonu restore ettıkten sonra tekrar çalıstrmak için uygun hattı bulmam mı lazım 4.0.1 den 4.3 geçmeyi düşünüyorum ve restoreden sonra jailbreak ile birlikte unlockta gidermi 4.0.1den 4.3 geçtıkten sonra tekrar unlock yapabilir miyim
    4.3 geçmek mi doğru olur yoksa 4.3.3 mu bu program 4.3.3 destikliyor mu 4.3.3 jailbreakme.com dan direk yapabiliyormusuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qodfather -- 5 Ekim 2011; 18:08:08 >
  • Anladığım kadarıyla yazayım.

İfaith iphone üzerinde şu anda kullandığın ios sürümün shsh kaydını almak için kullanabilir ve daha sonra hazırladığın fw ile restore edebilirsin.

ilk mesajdaki videoda herşey var.

İfaith jb yapmaz. Jb için ya jailbreakme ya da redsnow kullanabilirsin. Eğer yurt dışı sim kartın varsa jailbreakme üzerinden jb yapmanı öneririm.

Jb sonrasında da cydiadan tekrar ultrasnow yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

ilk mesajda paylaştığım videoda adım adım var.

Ve evet dfu moda alıp tiny veya host editlemeden direk shift+restore ile restore edeceksin.

kolay gelsin.

hocam 2 gün uğraştım 2 farklı bilgisayar ve bissürü kere itunesi kurup kaldırarak denedim. USB değiştirdim vs vs. 1600, 22, vs gibi hatalardan kurtulamıyorum.
  • Hocam günlerdir uğraşıyorum 37 nolu hatayı alıyorum. İnternette hiçbir sitede bu işin çözümü yok. Bunu artık kabul edelim. Hep aynı şeyler, yok usb çıkar, yok itunes kur.. Bu çağda nasıl böyle bir soruna kimse çözüm bulamıyor inanamıyorum.
    Sizlerin ve diğer birsürü arkadaşımın emeklerine son derece saygı duyyorum ancak son derece sıkıldım ve bu sorunun adam gibi bir çözümü olmadığnı bence herkesin artık kabul etmesi lazım..
  • Diğer arkadaşların da faydalanması için son durumu yazıyorum;

öncelikle ifaith son sürümünü indirdim 1.3 tü sanıyorum.
    Onunla ve 4.2.1 shsh kaydı ile bir tane daha custom firmware hazırladım.
    Onunla restore edince hata kodu ortadan kalktı ve restore işlemini bitirdi.

Ancak bu sefer de dfu moddan çıkaramadım telefonu. Fix recovery, tiny umbrella, i reb, vs. ne bulduysam denedim.
    Telefon recovery modda diyor itunes. ama recovery de olsa ekranda (lütfen itunese takın) yazması ve usb resmi görünmesi lazım. Tel direkt dfu modda kaldı. GP ile jb yaptım yine açılmadı. redsnow ile just boot teethered yaptım açıldı. 4.2.1 e döndü güzel. Ama teethered oldu. Yani 4.2.1 de geçip normal olarak teli açmayı başaramadım. 4.3.5 e geri döndüm. JB siz kullanıyorum.

Bilgilerinize
  • Geçmiş olsun. Bu restore baya uğraştırdı seni. Burada biraz beklersin artık.

İos 5'e ne kaldı burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 10 Ekim 2011; 15:17:26 >
  • abi herkes mi yaappıyor da ben yamıyorum diyecem ama yok herkes problem ile karşılaşmış mutlaka.. shsh kaydı olmasına rağmen neden sorun çıkıyor onu anlayabilmiş değilim. resmen soğudum aletten yaw...
  • @Vincent Lord

Bugün ios5 tethered jb ile geçtim. Ama geçmeden önce ifaith 1.3.2 ile 3 ayrı restore yaptım.

Cihazım İ4,
    Basebandım 02.10
    Test ettiğim sürüm 4.3.3.

1. restorem ifaith 1.0 ile almış olduğum shsh kaydı ile. Sonuç olumlu. Herhangi bir problem yok.

2. Tiny ile aldığım shsh kaydını fw içine aşılayarak. Sonuç olumlu. Sadece bir kere DFU moda alırken tuş zamanlamasını kaçırdım:)

3. İfaith 1.3.2 ile aldığım shsh kaydını aşılayarak. Sonuç olumlu. Herhangi bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 13 Ekim 2011; 21:12:27 >
  • Herkese merhaba. iOS versiyonum 4.3.3. Ancak shsh kaydı almaya çalıştığımda, dfu moduna alırken ekrana "cihazı itunes'a bağlayın" şeması geliyor ve ifaith'teki geri sayım bittikten sonra dfu moduna alınamadı hatası veriyor. Yani bir türlü dfu moduna alamadım cihazı. Daha önce yapmadığım birşey değil, çok defa yaptım bu işlemi ama olmuyor olmuyor olmuyor. Lütfen yardımcı olun.
  • Cihaz usb ile bağlı ve kapalı olsun.

1. şekilde home+power basmaya başla.
    2. şekilde power bırak home tuşuna basmaya devam et.

***iFaith Yeni Programımız ve İphone-İpad Genel yaşanan Problemler ve Çözümleri***

Oldu ki yapamadın redsnow ile dfu moda almayı dene.

• @sarerer

Tesekkur ederim ancak dfu moduna alma asamasinda ters giden birseyler oluyor. Bastigim tuslarin sirasi degil bu. Dfu moduna aliyorum, hemen iTunes aciliyor ve "dfu modunda bir iPhone tespit edildi" uyarisi veriyor. Bundan hemen once de telefonun ekraninda, cihazi ilk kutusundan cikarip aktive ederken cikan baglanti kablosu- iTunes logosu cikiyor ve ifaith acikken hicbir sekilde gecemiyorum bu ekrani. iFaith'i kapatip tekrar home+power tuslarina basinca cihaz normal olarak aciliyor.
  • o uyarı ekranda varken veya cihaz kapalı iken ifaith ile

1. şekildeki beyaz yazılı 10 sn. gerisayımı başlayınca home+power

2. şekildeki beyaz yazılı 30 sn. gerisayımı başlayınca power bırak home tuşuna basmaya devam et.

Burada önemli olan beyaz yazılarda tuşlara basmaya başlaman veya bırakman.

Kırmızı yazılar uyarı ve dikkat yazılarıdır.

Ama şunu da söylemem gerekir. Bazen cihazlar böyle tuhaflaşabiliyor. Bu durumda daha önceden dediğim gibi redsnowla dfu moda alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@Vincent Lord

Bugün ios5 tethered jb ile geçtim. Ama geçmeden önce ifaith 1.3.2 ile 3 ayrı restore yaptım.

Cihazım İ4,
    Basebandım 02.10
    Test ettiğim sürüm 4.3.3.

1. restorem ifaith 1.0 ile almış olduğum shsh kaydı ile. Sonuç olumlu. Herhangi bir problem yok.

2. Tiny ile aldığım shsh kaydını fw içine aşılayarak. Sonuç olumlu. Sadece bir kere DFU moda alırken tuş zamanlamasını kaçırdım:)

3. İfaith 1.3.2 ile aldığım shsh kaydını aşılayarak. Sonuç olumlu. Herhangi bir problem yok.

sağolasın hocam valla ios5 e geçmeye korkuyorum resmen ya yine olmazsa diye :)
  • Şu an için geçmeni önermem. Çünkü tethered jb. Arada bir dfu yönergeleri yapmak gerekebiliyor.

Bakalım yazdıklarına göre untethered jb yakınmış. İnşallah yalan olmaz:)

Bu jb çıktığında merak etme rahat rahat geçersin.

İyi geceler.
  • @sarerer

ifaith ile gerekli işlemleri hiçbir şekilde yapamıyorum. Dfu moda kendim de aldım, redsnow ile de aldırdım ama sürekli "waiting for iphone 4" ekranında takılıp kalıyor ifaith.

Bu arada, cydia'da 4.3.3 shsh'ına sahip olduğum gözüküyordu. Ben de denemek için zaten 4.3.3te olan telefonumu tekrar 4.3.3e restore edeyim dedim. Ancak restore'un bitiminde "1" numaralı hatayı verdi itunes ve telefonum recovery mode'da takılı kaldı. Hiçbir şekilde çıkartamadım. Yani 4.3.3 shsh'ına sahip değilim sanırım. Ama neden cydia'da yazıyor, eğer böyleyse?

En sonunda da yeter artık dedim ve 5'e geçtim.
  • Geçmiş olsun. Umarım ios 5 için untethered jb çıkar da bu ara sürümler için böyle çile çekilmez .
  • iFaith ile ios5 (son public versiyon) yüklü bir telefondan SHSH kaydı alabilen var mı? Alınabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.