Şimdi Ara

iexplore.exe Nedir?(Bilgisayardan Anlayanlar Lütfen Baksın!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda iexplore.exe diye görev yönetisi (ctrl+alt+delete) işlemler kısmında cıkıyor.Bilgisayarımın aşırı derecede kasmasını sağlıyor.Ne yapabilirim ben buna karşı ?Yada nasıl silebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswet -- 2 Şubat 2007; 19:10:26 >

• internet explorer kullanma opera filan kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _destroyer_ -- 2 Şubat 2007; 19:09:38 >
  • İEXPLORE internet explore demek kasmasının sebebi ie nin açık olmasıdır knıghttan çıkınca kasarsa pc nedeni internet explorerdır daha doğrusu ramin bunu kaldıramaması nedeniyle kısa sürede şoka girmesidir
  • evet aynı sorun bende de var .işlemi sonlandır deyince ekran gidiyo.sonra tekrar yeni görev aç diyip iexplorer.exe demek gerekiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

İEXPLORE internet explore demek kasmasının sebebi ie nin açık olmasıdır knıghttan çıkınca kasarsa pc nedeni internet explorerdır daha doğrusu ramin bunu kaldıramaması nedeniyle kısa sürede şoka girmesidir

Yani ne yapmam gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağlayan7

evet aynı sorun bende de var .işlemi sonlandır deyince ekran gidiyo.sonra tekrar yeni görev aç diyip iexplorer.exe demek gerekiyo

senin bahsettiğin iexplorer.exe değil explorer.exe olması lazım.
    explorer.exe windows explorer yani klasörlerinin simgelerinin ekranda görünmesini bu sağlıyo diyebiliriz sanırım.

explorer.exe'nin görevini sonlandırırsan çalıştır deyip tekrar explorer.exe yazman gerekir ki dosyalarını tekrar görebilesin.

yanlışım warsa düzeltin....
  • Kimilerine göre bir spyware kimilerine göre bir virüs. USB bellekler ile bulaşıyor.
    Linkte usb bellekten temizleme yöntemi var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11510863/mpage_1/key_//tm.htm#11518571

Eğer harddiskte ise program filesten iexp1ore.exe dosyasını bulup sil.
    Silmemen gereken dosya \Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE Bu Internet Explorer
    Windows\explorer.exe Bu da sistem dosyası
    ------
    Silinmesi gereken zararlının adı değişitirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 2 Şubat 2007; 23:11:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TMP hatası.. Lütfen Yardım Edin
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kur operyı gitsin bukadar sıkıntı çekmeye değmez bende ne problemler yarattı ie opera kurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Kimilerine göre bir spyware kimilerine göre bir virüs. USB bellekler ile bulaşıyor.

Eğer harddiskte ise program filesten iexplorer.exe dosyasını bulup sil.
    Silmemen gereken dosya \Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE Bu Internet Explorer

arkadaşım senin dediğin iexp1orer.exe

• quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Kimilerine göre bir spyware kimilerine göre bir virüs. USB bellekler ile bulaşıyor.

Eğer harddiskte ise program filesten iexplorer.exe dosyasını bulup sil.

arkadaşım senin dediğin iexp1orer.exe

Evet şimdi farkettim ve düzelltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 2 Şubat 2007; 23:12:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.