Şimdi Ara

İELTS ' ye Nasıl Hazırlanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşalar ielts den 6,5 üstü yapmak istiyorum sınavdaki 4 kısım hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca hangi kaynakları tavsiye edersiniz
    birde sınava 2 kere girdiğimizde en son sınav puanı ile işlem yaparız değil geçmiş sınavlar bi etkis kalmaz

• Ben de bu ayın 31'inde gireceğim. 7 yapmam gerekiyor benim de her birinden. Yazın kursa gittim yurtdışında. Diyeceğim odur ki, İngilizcene güveniyorsan gerisi tekniğe kalmış bir iş. Tekniğini iyi öğrenmelisin ve sınav için kaydolduğunda sana online 30 saat olması lazım ya da bu civar, kendini denemen için fırsat tanıyor; oradan da ayrıca çalışırsın.
  • Anladımhocam siz ne amaçlı giriyorsunuz ve 7 yapmak için hangi seviyede olmak lazım @Special Moment
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Anladımhocam siz ne amaçlı giriyorsunuz ve 7 yapmak için hangi seviyede olmak lazım @Special Moment

Ben okul başvurusu için giriyorum, yüksek lisans. Seviye olarak bahsedemeyeceğim, çünkü biliyorsunuz belli de olmuyor. Genelde bu sınavda istenen İngilizce'den elinden geldiğince hünerlerini göstermek. Yani muhteşem, advanced olmak tabii işinize yarayacaktır; ama şöyle söyleyeyim. En yüksek skor bildiğiniz gibi 9 ve benim İngiliz bir arkadaşımın arkadaşı Kanada'ya yerleşmek için bu sınavı vermesi gerekti. Anadili İngilizce haliyle ve 8 aldı ki anadili İngilizce olmayan insanlar 8 alıyor. Demem o ki, o arkadaş İngilizce bilgisine güvenerek girdi ve 8 aldı mesela ve 9 alamadı; ama aynı şekilde dili bizim gibi öğrenen insanlar tekniği bildiği, nerede ne yapması gerektiğini bildiği için 8 alıyorlar.

O yüzden siz odaklanın ve çalışın; istediğiniz puan eni sonunda sizin olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 22 Ocak 2015; 4:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Anladımhocam siz ne amaçlı giriyorsunuz ve 7 yapmak için hangi seviyede olmak lazım @Special Moment

Ben okul başvurusu için giriyorum, yüksek lisans. Seviye olarak bahsedemeyeceğim, çünkü biliyorsunuz belli de olmuyor. Genelde bu sınavda istenen İngilizce'den elinden geldiğince hünerlerini göstermek. Yani muhteşem, advanced olmak tabii işinize yarayacaktır; ama şöyle söyleyeyim. En yüksek skor bildiğiniz gibi 9 ve benim İngiliz bir arkadaşımın arkadaşı Kanada'ya yerleşmek için bu sınavı vermesi gerekti. Anadili İngilizce haliyle ve 8 aldı ki anadili İngilizce olmayan insanlar 8 alıyor. Demem o ki, o arkadaş İngilizce bilgisine güvenerek girdi ve 8 aldı mesela ve 9 alamadı; ama aynı şekilde dili bizim gibi öğrenen insanlar tekniği bildiği, nerede ne yapması gerektiğini bildiği için 8 alıyorlar.

O yüzden siz odaklanın ve çalışın; istediğiniz puan eni sonunda sizin olacaktır.

başarılar hocam
    hedefiniz hangi ülke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

başarılar hocam
    hedefiniz hangi ülke

Teşekkür ederim hocam. Kısmetse, İngiltere. Sizin?

• g.kore hocam ama benim umudum yok mecbur lisansı tr'de yüksek lisansı ingilterede yapmayı planlıyorum ama bakalım hayırlısı@Special Moment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOTEK -- 22 Ocak 2015; 6:00:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

g.kore hocam ama benim umudum yok mecbur lisansı tr'de yüksek lisansı ingilterede yapmayı planlıyorum ama bakalım hayırlısı@Special Moment

İnşallah hayırlısıyla olur hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.