Şimdi Ara

ıee1394 mü yoksa PCI CAPTURE CARD mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sony hc24e dv-kameradan bilgisayara görüntü aktarmam gerekiyor.

bilgisayarımda iee1394 (fireware) portu yok. ya bitane pci fireware (ıee1394) kartı alacağım yada bir tane capture kartı (avermedia, ınca vb hem tv&radio hem de capture özelliği olan)

Capture kartlara bağlantı svideo şeklinde bağlanabiliyor.

Iee1394b kartlar 100 YTL filan ama 800mbp ye kadar veri hızına imkan tanıyor. Hangisi daha iyidir capture kart üzerinden svideo ile bilgisayara bağlantı mı yoksa iyi bir pci iee1394kart üzerinden bilgisayara bağlantı mı?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

• valla ben capture daha iyi biliyorum ama yanlış olmasın emin değilim bu işin garantisi yok üstelik aktarırken kalite biraz düşüyor sanırım bu devirde en iyisi dvd yada hdd li video kamera almak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

valla ben capture daha iyi biliyorum ama yanlış olmasın emin değilim bu işin garantisi yok üstelik aktarırken kalite biraz düşüyor sanırım bu devirde en iyisi dvd yada hdd li video kamera almak

Yanılıyorsun dostum fireware 1394 te data aktarım hızı çok yüksektir ve görüntüde kalite sorunu olmaz kesinlikle.Ayrıca dvd ve hdd kamerada kullandım ama maalesef mini dv kalitesine yaklaşamıyorlar.

Diğer arkadaşa gelince kesinlikle pci 1394 kartı almanı tavsiye ederim (gerçi anakartında 1394 soketi olabilir bunu kasanda şayet varsa oraya takarsın yada creative audigy ses kartlarında var 1394) hem hızlı hemde görüntü kaybı neredeyse sıfır sayılır...
  • IEEE 1394 kartı ve kablosu 25 30 ytl dostum. Dediğin kadar değil
  • ARKADAŞALR BENİM SONY CCD-TRV228E MODELLİ KAMERAM VAR BUNUN A/V RFU DC OUT VE S VİDEO ÇIKİŞLARI VAR BUNLARIN NE ANLAM GELDİKLERİNİ VE NE İŞE YARADIKLARINI BİLMİYOM AYRICADA KAMERADAN ÇEKTİGİM GÖRÜNTÜYÜ BİLGİSAYARA HANGİ ALETLERLE VE YÖNTEMLERLE AKTARACAGIZ VE BUNLARDAN HANGİSİ DAHİ İYİ GÖRÜNTÜ VERİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamak

ARKADAŞALR BENİM SONY CCD-TRV228E MODELLİ KAMERAM VAR BUNUN A/V RFU DC OUT VE S VİDEO ÇIKİŞLARI VAR BUNLARIN NE ANLAM GELDİKLERİNİ VE NE İŞE YARADIKLARINI BİLMİYOM AYRICADA KAMERADAN ÇEKTİGİM GÖRÜNTÜYÜ BİLGİSAYARA HANGİ ALETLERLE VE YÖNTEMLERLE AKTARACAGIZ VE BUNLARDAN HANGİSİ DAHİ İYİ GÖRÜNTÜ VERİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

en iyisi s-video üzerinden aktarmak.Aktarma işine gelince,capture kart pahalı ve gereksiz.
    Bunun yerine tv kartı ile ki Aver bu konuda iyidir.Kablo ve uygun bir capture
    yazılımı(WinDVR 3)..
    eğer kran kartında video in girişi varsa tv kartına gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 14 Nisan 2007; 20:35:17 >

• kusura bakmayında önüne gelen cevap yazıyor. sırf böyle bilinçsizlik yüzünden snazzi karta 600 ytl verdiğimi hatırlıyorum. hala acırım.
    kardeşim dv kameradan en iyi görüntü 25 ytl civarı fiyat olan 1394 kartı ile aktarılır. sakın başka şeye masraf etme.
    b olanı falan almana hiç gerek yok. forumda cevabı var ararsan bulursun.
    dene hak vereceksin. selamlar.
    ha bu arada eğer video da oynamak istiyorsan avi olarak kaydet bilgisayarın kasılmaz . sonra dvd ye çevirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ıeee 1394 gerisi boş 100 ane müşterime tavsiye ettim kimse geri dönmedi boş konuşmayalım bilen yazsın lütfen kafa karıştırıyorsunuz
  • Merhaba dostum. Aynı cihazı kullandığım için yazma gereksinimi duydum. Bende kameramı ilk aldığımda senin gibi, araştırıp soruşturuyordum ve şuan çektiğim tüm görüntüleri kolaylıkla bilgisaayrıma aktarabiliyorum. Nasılmı; öncelikle ieee 1394 kartı ve kablosu almalısın. Online satış sitelerinde bolca ve uygun fiyata bulabilirsin. Ben ikisini 25 ytl ye G.G 'dan aldım. bolca mevcut ,kolaylıkla bulup alabilirsin.
    Dv kameradan görüntü aktarım konusuna gelirsek, forumda da güzel bir anlatım mevcut. Bulamazsan yada bir sorunun olursa ,yaz. Yardımcı olmaya çalışırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman

kusura bakmayında önüne gelen cevap yazıyor. sırf böyle bilinçsizlik yüzünden snazzi karta 600 ytl verdiğimi hatırlıyorum. hala acırım.
    kardeşim dv kameradan en iyi görüntü 25 ytl civarı fiyat olan 1394 kartı ile aktarılır. sakın başka şeye masraf etme.
    b olanı falan almana hiç gerek yok. forumda cevabı var ararsan bulursun.
    dene hak vereceksin. selamlar.
    ha bu arada eğer video da oynamak istiyorsan avi olarak kaydet bilgisayarın kasılmaz . sonra dvd ye çevirirsin.

Arkadaşın sorusunu yanlış anlamışım.Cevap da o yüzden hatalı oldu.Tabiiki firewire kart alması daha doğru olur.Kendimde kullanıyorum aynı karttan.. En azından akratması kolay oluyor.25-30 liralık bir parça zaten.
    Şimdi bakınca kendi verdiğim cevaba bende şaşırdım.Bilincim yerinde yani.. Bazen böyle hatalar oluyor.
    Yalnız senin aldığın o snazzi capture kartı kendi hatan.

• şimdi arkadaşlar ben video studio 9indirdim fakat 30 günlük kullanım diyor bnun şifre veya crack ı yokmudur rice etsem
  • arkadaşlar 1394 kartı alacam.görüntüyü hiç kayba uğratmadan bil.a aktaran iyi bir 1394 hangisidir tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı çünkü önceden almıştım ve görüntünün baya bi bozulduğunu gördüm şimdi onu sattım iyi bi 1394 almak istiyorum yardımcı olaursanız sevinirim
  • Arkadaşlar 1394 kartla veya s video girişiyle uydudan video kayıt nasıl yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiya_basi -- 30 Nisan 2007; 15:47:33 >
  • sony minidv hc37e kamerayı bilgisayara bağlamaya bu kart ve kablo yetermi?
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=4565957
    yardım edin
  • Yeter.
    Biz de iş yerinde minidv'den arada bir capture yapıyoruz. Hepsi yeterli bu konuda. Bunu ben diyorsam güvenebilirsiniz. Çalıştığım yer en iyi prodüksiyon şirketlerinden biri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.