Arkadaşlar Asp.net(MVC 4) Login ekranım Firefox ve Internet Explorer'da düzgün çalışırken, Chrome'da çalışmıyor bunun sebebi nedir? Başına gelen yok mu çok büyük aciliyeti var teşekkür ederim şimdiden. Deploy ettim sunucuya, localde değilim. Localde sorun yok fakat sunucuya deploy ettiğimde chrome'da çalışmama sebebi ne olabilir??
Benim aklıma scriptlerin düzgün yüklenememiş olasılığı geliyor. Chrome da F12 ye basıp network kısmına gel ve sayfayı bu şekilde refresh et bakalım hata veren bir içerik var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Executioner
Benim aklıma scriptlerin düzgün yüklenememiş olasılığı geliyor. Chrome da F12 ye basıp network kısmına gel ve sayfayı bu şekilde refresh et bakalım hata veren bir içerik var mı?
Mesela server'ım var, burhan:8081 portumdan giriş yapacağım. login ekranım geliyor. bilgileri girip ilerlediğimde login ekranı yeniden geliyor gibi oluyor herşey doğru ve diğer browserlarda çalışıyor. Sorun ne olabilir hocam çok araştırdım bulursam dileyin benden ne dilerseniz yahu
__RequestVerificationToken
ile alakalı bir durum var hocam 1 haftadır çözemedim inanın çıldıracağım
bilgisi olan ?
token yok. muhtemelen chrome ayarlarında sunucudan gelen cookielere izin vermemişsin
quote:
Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme
quote:
Orijinalden alıntı: Executioner
Mesela server'ım var, burhan:8081 portumdan giriş yapacağım. login ekranım geliyor. bilgileri girip ilerlediğimde login ekranı yeniden geliyor gibi oluyor herşey doğru ve diğer browserlarda çalışıyor. Sorun ne olabilir hocam çok araştırdım bulursam dileyin benden ne dilerseniz yahu
Cookie sorunu gibi duruyor üsteki arkadaşın dediği gibi...
Cookie sorunu gibi duruyor üsteki arkadaşın dediği gibi...
hocam her şekilde izin verdim. izin verilmedik yer kalmadı kısaca. problem hala çözülmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme