Bildirim
ie ve chorome internete girmiyor mozilla proxy ile giriyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AyBe®K™
ie ve chromedan internet sayfalarını görüntüleyemiyorum bugün kendiliğinden gitti ancak mozillada proxy ayarları değiştirilmiş halde fr üzerinden bir yerden sorunsuz girebiliyorum skype da çalışıyor neden kaynaklanır?
İnternet Explorer - İnternet Seçenekleri - Bağlantılar - Yerel ağ ayarları'nı açarak Sadece Ayarları otomatik olarak algıla'yı işaretleyin..
Diğer işaretli olanları kapatın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Orijinalden alıntı: AyBe®K™
ie ve chromedan internet sayfalarını görüntüleyemiyorum bugün kendiliğinden gitti ancak mozillada proxy ayarları değiştirilmiş halde fr üzerinden bir yerden sorunsuz girebiliyorum skype da çalışıyor neden kaynaklanır?
İnternet Explorer - İnternet Seçenekleri - Bağlantılar - Yerel ağ ayarları'nı açarak Sadece Ayarları otomatik olarak algıla'yı işaretleyin..
Diğer işaretli olanları kapatın..
malesef düzelmedi sayfa görüntülenemiyor yazısının altında da diyordu yaptım onu olmadı
Internet bağlantı ayarlarınızın algılanıp algılanmadığına bakın. Microsoft Windows'un ağınızı inceleyip, ağ bağlantısı ayarlarınızı otomatik olarak algılamasını sağlayabilirsiniz (ağ yöneticiniz bu ayarı etkinleştirmişse).
Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
Bağlantılar sekmesinde, LAN Ayarlarını tıklatın.
Ayarları otomatik olarak algıla'yı seçin, ve sonra Tamam'ı tıklatın.
-
Açtığınız yerde proxy yazılı ile kaldırın hatta hiç bir şey işaretlemeden deneyin..
Sorunu çözümü orada.. -
quote:
Açtığınız yerde proxy yazılı ile kaldırın hatta hiç bir şey işaretlemeden deneyin..
Sorunu çözümü orada..
proxyde işaret yoktu otomatik algıla seçeneğini de kaldırdım ama değişme olmadı -
Herhangi bir internetle ilgili program kurduysanız kaldırın.
Statik İP ve DNS kullanın..
Daha önce böyle bir sorun yoksa Sistem geri yükleme yaparak başarılı olabilirsiniz.. -
quote:
Herhangi bir internetle ilgili program kurduysanız kaldırın.
Statik İP ve DNS kullanın..
Daha önce böyle bir sorun yoksa Sistem geri yükleme yaparak başarılı olabilirsiniz..
statik ip ve dns derken neyi kastediyorsunuz ne yapmalıyım? -
Sistem geri yüklemeyi yapında netten araştırın Şarjım bitti kusura bakmayın.. -
quote:
Sistem geri yüklemeyi yapında netten araştırın Şarjım bitti kusura bakmayın..
tamam teşekkür ederim yardımınız için
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- format atarken disk görünmüyor
- modemde lan ışığı yanmıyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- zyxel modem kurulumu
- suya düşen telefona ne yapılır
- ssd hız testi
- bilgisayar hızlandırma
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X