arkadaşlar bu sorunla yeni karşılaştım ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı bilgisayrım yada belgelerim klasörüne girmek için tıklıyorum klasör açılıyor ama 2-3 saniye sonra ie bir sorumla karşılaştı mesajı alıyorum ve klasörlerin hepsi kapanıyor,ikonlar gidiyor,ekranda sadece duvar yağıdı kalıyor 3-4 saniye sonra tüm ikonlar geri geliyor hepsi... bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bilen varmı ? ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve çözümünü bilmiyorum lütfen yardım edin bana
Sistem dosyaların zarar görmüş.. Muhtemelen virüslerden kaynaklanıyordur.. Viüs taraması yaptınız mı..?
SuperAntiSpyWare çok tehlikeli.. Ben indirdim iki - üç yerden free olanını.. TArama yaptıktan sonra sanırım bikaç tane sistem dsosyasını da siliyor spy diye ve bir daha açmıyor.. Başka bir tane deneyin Spy için
quote:
Orjinalden alıntı: Gereqsiz
SuperAntiSpyWare çok tehlikeli.. Ben indirdim iki - üç yerden free olanını.. TArama yaptıktan sonra sanırım bikaç tane sistem dsosyasını da siliyor spy diye ve bir daha açmıyor.. Başka bir tane deneyin Spy için
Bende böyle bir şey olmadı..Seni SuperAntiSpyWare seni..Tşkler uyarı için @Gereqsiz
benim bildiim iexplorer.exe diil explorer.exe hata verince bunlar olur iexplorer.exe nin hata verdiine emin misin