Şimdi Ara

İdrar yolu iltihaplanması yaşayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır bu sorundan müzdaribim, sürekli altıma kaçıracakmışım gibi ve aynı zamanda yanma problemi yaşıyorum. Doktor bol bol su tüket, ufak tuvaletin ile atarsın diyor ama çok canım sıkıldı artık bitmek bilmedi.

Var mı daha önce bu sorundan müzdarip olan ? Ne kadar sürede geçti ortalama. 10 günlük bir antibiyotik kullandım biteli 2 gün oldu ama kesmedi hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine sise edin icine de limon dilimi at ya da sık. Cok iyi geliyor.

Birde kiraz sapı, misir puskulu bir sey daha vardi unuttum cubuk tarcin olabilir bunlardan cay yapip icmekte iyi geliyor. Nette bulabilirsin. Ayagina da corap giy. Gecmis olsun.

• taş veya kum döküyor olabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: danke34

taş veya kum döküyor olabilir misin

Tomografimi çektiler hocam temiz çıktı

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi değil bu dediğim ama taş veya kum idrar yoluna düştüğünde gözükmüyor sanırım bende hep idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum dediğimde taş düşürdüm, ayrıca geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danke34 -- 22 Ağustos 2017; 18:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danke34

kesin bilgi değil bu dediğim ama taş veya kum idrar yoluna düştüğünde gözükmüyor sanırım bende hep idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum dediğimde taş düşürdüm, ayrıca geçmiş olsun

Teşekkür ediyorum hocam aynı zamanda ultrasonlada kontrol ettiler ama taş görmediklerini söylediler

• Ayaklarını sıcak suda beklet 1 saat.

Limonlu su iç

Portakal suyu iç

Nane kaynatıp içtim biraz toparladı.

Bu problemi ben 2 gündür yaşıyorum bunlar bi nebze iyi geldi ama gerçekten çok berbat bi durum insan arada kafayi yicek gibi oluyor,halada devam ediyor bendede.

Bütün testlerim temiz çıktı benimde.

Geçmiş olsun bu arada dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Purinol çok iyi gelmişti bana genelde bunu veriyor doktorlar.

• Penisine şampuan sürmüyorsun dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Penisine şampuan sürmüyorsun dimi ?

hayır hocam

@Rockstar1907

Yeni başlayıp hemen gittiysen ilk başta idrar temiz çıkıyor kuluçka süresi yaklaşık 15 gün falan daha sonra iltihap kendini belli ediyor hocam.

Benim şu anda da temiz ama yine de devam ediyor. Düne nazaran bugün biraz daha iyiyim umarım gün içinde artmaz yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 23 Ağustos 2017; 11:9:56 >
  • Hoş geldiniz arkadaşlar asitli içecekler özellikle kola soğuk su ve bitki çayları idrar yolları rahatsızlıklarının iyileşme sürecini uzatıyor

Ne tuzlu nede şekerli yiyecekler tüketilmemeli

Doktor değilim ama çok su içmek zararlı

Evde veya işyerinde cereyan veya klimalı ortamlarda idrar yolları rahatsızlığı yapabiliyor

Ayakları ve böbrekleri sıcak tutmak lazım

Cinsel organların ıslak olmamasına dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 23 Ağustos 2017; 11:21:37 >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    günde 3lt su içmemizi öneriyorlar hocam, çünkü iltihap idrar yolundan su ile atılıyor. çok su dan kastınız 5lt ise evet haklısınız.

doktorumla telefonda konuştum yarında yanma şikayetlerin sürerse gel ertesi gün yine idrar testi yapalım dedi.

bakalım ben yinede ne olur ne olmaz geçsede bir idrar testi yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

günde 3lt su içmemizi öneriyorlar hocam, çünkü iltihap idrar yolundan su ile atılıyor. çok su dan kastınız 5lt ise evet haklısınız.

doktorumla telefonda konuştum yarında yanma şikayetlerin sürerse gel ertesi gün yine idrar testi yapalım dedi.

bakalım ben yinede ne olur ne olmaz geçsede bir idrar testi yaptıracağım.

Arkadaşım su bazı durumlarda masum değildir

1 bardak bile fazla olabilir

Ama sen doktorun söylediklerini uygula arkadaşım Allah şfasını verir inşallah amin

• bundan 3 4 sene önce kan işemiştim sonrası fena idrar testi bol bol su ve bir tane hap yazmıştı 2 3 günde yanma gitmişti kanın çıkışını görünce elim ayağım boşalmıştı tutunmuştum duvara gözümü kapatıp bitmesini beklemiştim fena bir durum geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

bundan 3 4 sene önce kan işemiştim sonrası fena idrar testi bol bol su ve bir tane hap yazmıştı 2 3 günde yanma gitmişti kanın çıkışını görünce elim ayağım boşalmıştı tutunmuştum duvara gözümü kapatıp bitmesini beklemiştim fena bir durum geçmiş olsun.

Bana hiç öyle olmadı çok geçmiş olsun,korkunç bi durumdur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Penisine şampuan sürmüyorsun dimi ?

hayır hocam

@Rockstar1907

Yeni başlayıp hemen gittiysen ilk başta idrar temiz çıkıyor kuluçka süresi yaklaşık 15 gün falan daha sonra iltihap kendini belli ediyor hocam.

Benim şu anda da temiz ama yine de devam ediyor. Düne nazaran bugün biraz daha iyiyim umarım gün içinde artmaz yine.

Tekrardan çok geçmiş olsun dostum,öldürmez süründürür dediklerinden bu..

Bendede azaldı baya su limon falan geçiyor bi şekilde.

Ayakları üşütmüştüm 3 gün önce alkol aldıktan sonra ondan diye oldu düşünüyorum.

• Doktor antibiyotik vermedi mi?
    Doğal olarak sarımsak,limon,papatya çayı önerebilirim.
    (Bir süre acı tüketme)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BotresDH

Doktor antibiyotik vermedi mi?
    Doğal olarak sarımsak,limon,papatya çayı önerebilirim.
    (Bir süre acı tüketme)

+1
  • Bir rahatsızlığıda bu anlattığının varikosel olabilir bunun içinde görün.
    Çünkü bende yanmadan ve böbrek ağrısından gittim ameliyat oldum çıktım, gerisini sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

bundan 3 4 sene önce kan işemiştim sonrası fena idrar testi bol bol su ve bir tane hap yazmıştı 2 3 günde yanma gitmişti kanın çıkışını görünce elim ayağım boşalmıştı tutunmuştum duvara gözümü kapatıp bitmesini beklemiştim fena bir durum geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam benim Allahtan kan işeme gibi bir durumum olmadı. Yarın idrar testine gidicem tekrar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.