Şimdi Ara

idrar testi sonucları AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar belim agrıyo diye acile gittim idrar testi yaptılar sonuçlarrı şöyle

Dansite 1010
    protein,keton vs.vs hepsi N

bide en altta 6-7eritrosit yazıyo

bunu bana açıklarmısınız???

arkadslar taş felan yokmuş iltaplanma varmış böbreklerde felan 5tane iğne 2tane ilaç verdi ben igneleri olmıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 8 Şubat 2007; 11:43:34 >

• up
  • çok pis i.emişn
  • Turp gibisin demek
    6-7 eritrosit de idrarda kan anlamına gelir ama değerleri düşük Önemli değil
    Dansitede normal daha ne olsun
  • ee de belim neden agrıyo o zaman
    bide ark doktora gitmiş böyle 15 tane film felan çekmişler 2sene boyunca en sonunda fıtık damar felan kesilcek denmiş

sonra bi teyzeye götürmüşler üstüne bi bıkmış damar şıkışım bel arasına çıkarmış onu 2dk da nası loluy obu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 7 Şubat 2007; 0:27:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

anlamadım

Yani bişey çıkmamış idrar tahlilinde geçmiş olsun.Başka ne testleri yaptılar ?
  • idrar yollarında taş ya da kum var. 3 tane dar yer var. oradan geçerlerken böyle ağrın olacak maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alerji testi- York testi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha yapmadılar ama bu belim çok feci şuan belim değilde yan kalçalarım çok feci agrıyo deli olacam yaaaaa

edit: taş yada kum varda bu agrı bende 1-2senedir var yani hasta oldugum zamanlar dahada kötü oluyo agrılar şuan grp oldum fecileşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 7 Şubat 2007; 0:35:07 >
  • idrar tahlilin iyi önemli bir şey yok. kasa ğrısı da çekiyor olabilirsin. sağına veya soluna doğru yaslanarak oturuyorsan ya da uzanıyorsan o tarafının kası da ağrıyor veya sıkışıyor olabilir ya da belinde sinir sıkışması olabilir. geçmiş olsun.

grip için de kum için de bol su iç .sana yardım edecek iyi bir iç hastalıkları uzmanı yok mu bildiğin? ya da yakınlarının bildiği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 7 Şubat 2007; 0:38:42 >
  • Geçmiş olsun kardeş.Ama dediğim gibi idrar tahlilin temiz.En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
  • Arkadaşlar lütfen mantıklı yorum yapın

Hasta eğer erkekse bu idrar sonucu hiç teemiz değil erkek idrarında eritrosit olamaz 1-2 tane bile olsa bunun araştırılması gerekir arkadaşda 5-6 tane çıkmış buda büyük ihtimalle taş düşürüyor demektir batın grafi çekilerek tanının konması gerekir

Arkadaşım bol bol su iç hareket et özellikle merdiven çık eğer taş varsa düşürmeden rahatlayamazsın

geçmiş olsun
  • Hiçbir acı taş düşürmeye benzemiyor...Neden hatırlatıyosun dostum çok kötü oluyorum.Zaten doğurma ayım geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Hiçbir acı taş düşürmeye benzemiyor...Neden hatırlatıyosun dostum çok kötü oluyorum.Zaten doğurma ayım geldi...

belli aylarda rutin olarak doğurur musunuz?
  • vucumdumda iltihap varmış
  • Geçmiş olsun!!!
  • Geçmiş olsun lokosit ve eritrosit kanda ki idrar ve toksinlerdi sanırım son zamanlarda yaptırdım temiz çıktı idrar yolları enfeksiyonu agrılara neden olabilir.

2 ameliyat geçirdim.Şu an sol böbreğimin alt kısmında 12 mm lik bir taş var agrı ve böbreğe zarar vermediği sürece havalar ısınana kadar beklicem

Ayaklarını sıcak tutsan iyi gelir fazla ağrı kesici türünde ilaç kullanma bol bol su iç ki kan dolaşımı ile toksinleri atasın.+iğnelerin faydasını görürsün ihmal etme.

Allah (cc) tüm hastalara ve sana acil şifalar versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

quote:

Hiçbir acı taş düşürmeye benzemiyor...Neden hatırlatıyosun dostum çok kötü oluyorum.Zaten doğurma ayım geldi...

eet mayıs ayları benim taş düşürme ayımdır...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

quote:

eet mayıs ayları benim taş düşürme ayımdır...

Ne mutlu düşürebiliyorsun hiç haberim olmadan 4 yılda 12 mm olmuş sadece 2 ay önce hafif bir sancı oldu röntgende görünmeyen bir taşım var. sadece ultrason ve sintigrafı de görülüyor.

Allah (cc) beterinden saklasın bundan kötüsünü verip bunu aratmasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.