Şimdi Ara

iDoser hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube üzerinde kanalı var. Bugün sesin insan üzerinde etkisi olduğunu biliyoruz. Belirli ses tonları ruh halimizi şekillendirebiliyor. Fakat benim merak ettiğim ise iDoser adlı olayın tamamen frekans temelinden hareket etmesindendir.

Direkt olarak plasebo etkisinden yola çıkma yanlısı değilim. Çünkü bu, bu tip olayları kısaca kestirip atmak için belirli bir alışkanlık olabiliyor.

Kanalı biraz incelediğimde garip etkiler gördüm. Daha önceleri görmüş olsam da, üzerinde fazla yoğunlaşmamıştım. O zamanlar daha mistik isimleri vardı. Tanrı'nın eli gibi tuhaf dozları vardı. Bugün Youtube kanallarına baktığımda daha farklı etkileri olan sesler paylaşılmış.

Bir diğer merak ettiğim ise bu tip frekanslar şayet doğruysa beyinde bazı kimyasal yapının geri dönüşsüz bozulması ya da beynin iletimsel yapısının bozulmasına ters bir etkisi olabilmesi durumunun söz konusu olup olmadığıdır.

Kanalı sizlerle paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/user/IDosingFan

• İdoser diye bir halt varda o youtubedakiler fake. Uğraşma bu ergen meraklarıyla psikolojiniz bozulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.