Şimdi Ara

İDO Dünya'da Bir İlki Gerçekleştirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyada hızla yayılan, kablosuz internet erişimi olarak tanımlanan ‘Wireless’ sistemi deniz ulaşımında dünya da ilk defa İDO’da uygulanıyor.

Hızlı, güvenli, konforlu seyahat keyfini Marmara’nın mavi suları üzerinde yolcularına sunan İDO, artık internette surf yapmanın tadını da denize taşıdı. Günlük yaşamamızın vazgeçilmezleri arasında yerini alan internet, bundan böyle deniz seyahatlerinde de kesintiye uğramayacak.

SUDA İNTERNET KEYFİ

Son günlerde mobil tabanlı bilet satışı, internet üzerinden online bilet rezervasyon – bilet alımı konularında hem sistemini geliştiren hem de yenileyen İDO, teknoloji konusunda dur durak tanımadan, hızlı feribot hatlarında kablosuz internet erişimi diye bilinen wireless teknolojisini yolcularının hizmetine sundu. Sağlanan erişim sayesinde Intel®CentrinoTM Mobil Teknolojisine sahip Wi-Fi kartlı diz üstü bilgisayarlar ve Wi-Fi özellikli avuç içi (PDA) el bilgisayarları ile yolcular feribotlarda yüksek hızlarda internete bağlanabilecekler. Yolcular, iş dünyasının hızlı gelişmelerini sanal ortamda takip edebilecekleri gibi, internetin eğlence dünyasının kapıları da hep açık olacak.

DÜNYADA İLK UYGULAMA

İDO olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yaşantı şeklini alan interneti, hızlı feribotlarına taşıyarak dünya da bu alanda bir ilki yaşamanın ve yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bandırma – Yalova hattında seyahat etmek isteyen işadamlarımız bundan böyle bağlantı hızı yüksek internet imkanı ile web’ten online olarak iş dünyasını takip edebilecekler. İnternet üzerinden iş ve eğlence keyfini yaşamak isteyenlerin bağlantıları hep açık olacak.

İDO, hareketli bir ortamda en yüksek hız ile internet bağlantısı sağlarken, değişen hava şartları ve feribot rotalarına rağmen aynı kalitede hizmetini kesintisiz sunabiliyor. Seyahat eden yolcular, karada (Yenikapı – Bandırma – Pendik – Yalova) bulunan bağlantı cihazları( access point, anten ) ile feribottan bu noktalara 2 MBps hızla bağlanarak internete açılabilecekler. Sistem kullanıcıları en iyi randıman alacakları noktaya yönlendirerek bağlantının kesilmesini önlüyor. Kablosuz internet erişimi Yenikapı – Bandırma, Yenikapı – Yalova ve Pendik – Yalova hatlarında uygulamaya başladı.

http://www.ido.com.tr/wireless.asp

• alkışlar İDO'ya.
    bu arada umarım ücretsizdir bu servis.
    ücretsizse yazın süper olacak.inmem daha feribottan
  • ido gercekten çalışıyor daha gecenlerde yenikapı yalova yaptım hızlı feribotla dönüstede yalova - pendik normal arabalı ferbotla her iki feribotda superdi hem hızlı hem temiz hem kaliteli hizmet şimdi birde internet gayet iyi gidiyorlar ne diyim.. tek kötü yanı feribotta açık yada kapalı alanda sigara içilememesi
  • Eğer ücretsiz devam ederlerse yazın bunlar eli laptoplı divx cilerle dolar eheh. Ver elini Çınarcık, Yalova, neresi olursa. Vakit geçirmek için de yolculuk esnasında seyredersin bir divx oooh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playground

Eğer ücretsiz devam ederlerse yazın bunlar eli laptoplı divx cilerle dolar eheh. Ver elini Çınarcık, Yalova, neresi olursa. Vakit geçirmek için de yolculuk esnasında seyredersin bir divx oooh.

Haberi yazarken acaba bizim millet gezerken emule vs.. ile indirmeye abanır mı diye düşünüyordum meğer kesinmiş
  • o kadar kişiye 2mbps yetecekmi acaba? ama yinede büyük bir atılım gerçekten
  • bu eski bir şey daha yenisi var kamil koç rahat otobüslerinde internet hizmeti veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom'un saati 5 milyondan kontörlü wi-fi hizmeti olmasın bu? Bedava olmadığını sanıyorum.
  • Acaba iskeledeki demir parmaklıklara yapışsak çekermi yalova-yenikapı 1 saatte bir kalkıyor kıyıya demirlemiş olan deniz otobüsünden bağlanabilirmiyiz acaba balık tutuyorum diye idoların yanına geçiş izni veriyorlar öyle olursa bir elde olta bir elde bilgisayar koşturucaz galiba
  • ücretsiz, bir hizmet kullanan şu an cok cok az görünüyor haftada 2,3 gün gidip geliyorum pek görmedim...
  • bende hafta 1-2 kez yenikapı-yalova yapıyorum 15 gün önce duydum bu uygulamayı ama sorunlu biraz sanırım bağlanamadım
  • ayrıca feribotta bir tane simit bir kolaya 6ytl verdim
    su 1ytl
    fiyatlar anormal pahalı bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

ayrıca feribotta bir tane simit bir kolaya 6ytl verdim
    su 1ytl

Çok afedersiniz oha demek istiyorum ama Bir simit bir kola 6 Liraysa yuh yani.
  • quote:

su 1ytl

İdo aşırı derecede kazık. Hiç bir zaman bişey almam idodan. Dergi hariç.
  • quote:

su 1ytl

Yine iyiymiş F1'de su 2YTL Kola 5 YTL idi
  • En iyisi dışarıdan alıp getirmek, simit, kola falan ama ona da birşey derler mi acaba bilmem.
  • bedava olmas bnce o milleti nerden yolsak die bakıo hepsi
  • bedavaysa bizde bi tane eve alalım İDO ödesin ama
  • la bende idoforum zannettim a.q
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Acaba iskeledeki demir parmaklıklara yapışsak çekermi yalova-yenikapı 1 saatte bir kalkıyor kıyıya demirlemiş olan deniz otobüsünden bağlanabilirmiyiz acaba balık tutuyorum diye idoların yanına geçiş izni veriyorlar öyle olursa bir elde olta bir elde bilgisayar koşturucaz galiba

hatta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.