Şimdi Ara

İdman Azerbaycan Tv - Biss Key ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
39.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim uydu amstrad 8065 key değiştirme özelliği var ama bir türlü idman tv'yi açamıyorum her kanalın kendine göre bir keyi var mesela idman tv bıss keye giriyor değilmi kanala göre değişiyor bana yardımcı olurmusunuz?
  • yardım edecek olan varmı lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1eren1

yardım edecek olan varmı lütfen

http://www.ozmena.net/amstrad/amstrad-silver-line-8055-8065-kumanda-ile-sifrekey-girme-32387.html

menüye basın
    Genel Ayarlara girin.
    Key degiştirme Bölümüne girin.
    Örnegin Viaccess'e key girmek istiyorsunuz.
    V-CODE bölümüne girin.
    Kumandadan FAV tuşuna basın.
    Karşınıza Yeni bir Satır Açılacak

010965 02 3453450034534500

Keyinizi buraya girip menü ile çıkış yaptıgınzda keyini güncellenmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar bende goldmaster 50000 fta modeli var buna miss keylerini nasıl girilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.frmtr.com/goldmaster/2837314-goldmaster-tum-seri-biss-key-girme-talimati.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 15 Kasım 2012; 22:02:13 >
  • arkadaslar mrb idman tv 20 11 2012 ye kadar izliyebilirordum bu keylerle 3453450034534500 artik acilmiyor yoksa keyler mi deisti bilen varmi acaba cevaplarsaniz cok sevinirim ben seriaA hastasiyim bakamiyorum simdiden tesekurler
  • 1111113311111133

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next 7500 fta ile bu şekilde açtım.

010965 ( kanalın frekansıyla aynı olacak )

0F

34 53 45 34 53 45 00 00
  • next minix kullanıyorum. fenerbahçe maçına kadar güncel biss key için yardımcı olsanız. idmantv için.
  • yumatu scart için nasıl oluyor peki
  • beyler manchestr-real maçı az tv deymiş biss key nedir
  • ARKADAŞLAR ...
    BU AKŞAMKİ

REAL - MANU MAÇI ========== az tv
    SHAKTAR - DORTMUND MAÇI === idman tv

FREKANSLAR VE BISS KEY HAKKINDA YARDIMCI OLACAKLARDAN YARDIM BEKLENİYOR...
    GOLDMASTER UYDU
  • lifemaxx ıdman azerbeycan bıs key sağlayıcısı kaç arkadaşlar.. bis key 1234560065432100 ama sağlayıcı 5 haneli sadece rakamlı kaç acaba?
  • Yardimci olacak yok mu?

• Anlamadığım bi konu var idman tv ve az tv aynı frekansta olup da farklı şifre nasıl oluyor anlamış değilim.İkisini birden açamıyorsunuz sadece birini izleyebilyiorsunuz

güncel şifreler de aztv yani real maçı için 1234560065432100 bu dordmund maçı için 34 53 45 00 34 53 45 00 bunu kullanmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECEDRİC

Anlamadığım bi konu var idman tv ve az tv aynı frekansta olup da farklı şifre nasıl oluyor anlamış değilim.İkisini birden açamıyorsunuz sadece birini izleyebilyiorsunuz

güncel şifreler de aztv yani real maçı için 1234560065432100 bu dordmund maçı için 34 53 45 00 34 53 45 00 bunu kullanmalısınız.

O sifre girili yine de kanal kapali ondan baska bir islem yapmaya gerek var mi?

• Hiremco f3 gold bu kanali nasil izleyebilirim arkadaslar bari ikinci yariyi kacirmayayim.

• İdman TV nin güncel biss şifresi olan varsa yazsın 345345 li olan çalışmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Hiremco f3 gold bu kanali nasil izleyebilirim arkadaslar bari ikinci yariyi kacirmayayim.

Azeri kanalları ile ilgili yazacaklarım şu an işinize yaramayabilir ama ileride işinize yarayabilir.

Eğer İdman Tv ve Az Tv'nin Biss şifreleri cihazınızda kayıtlı değilse, kanalların
    Biss şifresini Biss menüsüne, kanalların ismiyle beraber ekleyin. Biss menüsüne
    ekleyeceğiniz kanalın ismi ile kanal listenizdeki kanalın ismi birebir aynı olmalıdır.

Eğer hala kanal açılmıyorsa İdman Tv veya Az Tv kanallarından birisini seyrediyorken
    menü'de Tp listesine girin. Karşınıza Azeri kanallarının frekansı gelecek. O frekansı
    taratın, daha sonra yukarıda anlattığım ekleme olayını tekrar deneyin. Kolay gelsin.
  • biss key değiştimi acaba yukarda ki olmuyor
  • aztv çalışıyor ama idman şifrelidiyor bende de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.